Eveniment publicistic de Ziua Națională a Lecturii la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii Ovidius din Constanţa

Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC), şi-a lansat marți, 15 februarie 2022, de Ziua Națională a Lecturii, propria revistă online sub forma unei platforme multi-media, informează conf. univ. dr. Cristian Popa, Şef de Departament.

Potrivit sursei citate de Biroul de Presă al Universității Ovidius Constanța, Revista FEFS Constanța poate fi accesată la adresa http://revista-fefs.univ-ovidius.ro/, domeniile abordate reliefând polivalenţa preocupărilor din sfera profesională şi extracuriculară a autorilor ce contribuie cu articole la categoriile: Breaking News, Actualitate, Agrement sportiv, FEFS alături de comunitate, Cercetare, Competiții, Evenimente UOC/FEFS, Nutriție, Medicină și Psihologie sportivă sau Curiozități, dar și o rubrică dedicată Student FEFS. Revista publică şi un calendar interactiv prin intermediul căruia cititorii sunt informați despre evenimentele sportive preconizate a se desfăşura.

„Scopul acestei platforme media este reprezentat de dorința noastră de a ne promova și a susține activitatea sportivă și educativă a cluburilor și centrelor de agrement din județul Constanța, de a face cunoscute rezultatele studenților și sportivilor noștri, ale antrenorilor, medicilor, psihologilor, kinetoterapeuților constănțeni, de a prezenta celor interesaţi paleta largă de oportunități pe piața muncii în domeniul educativ și sportiv și  de a încuraja studenții și nu numai să scrie, să își împărtășească experiențele, emoțiile și trăirile, bucuriile și încercările la care sunt supuşi sau chiar să scrie despre așteptările pe care le au de la facultate și îndrumători”, a declarat prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul facultăţii.

Colegiul de redacție este alcătuit din studenți şi cadre didactice ai FEFS Constanța dar și colaboratori externi iar corespondenţele şi întrebările pe adresa redacţiei pot fi transmise pe adresa de email: fefsrevista@yahoo.com .

Sursa foto: Universitatea Ovidius Constanta

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Universitatea Ovidius din Constanța investește în servicii de mentenanță și asistență tehnică aplicație EMSYS (DOCUMENT)

02 May 2024 343

Universitatea Ovidius din Constanța Conferința „Pământul - planeta noastră cea de toate zilele”, la Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole

26 Apr 2024 353

Întâlnire cu Ambasadorul Japoniei în România, ES Takashi Katae, la Universitatea Ovidius din Constanța

25 Apr 2024 525

Universitatea Ovidius din Constanța și-a prezentat oferta educațională la Târgul TehnoSKILLS (Galerie FOTO)

25 Apr 2024 466

LIVE TEXT Radu Paraschivescu își lansează noul volum la Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" Constanța (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 562

Prima ediție a evenimentului caritabil „Gala Luminilor”, organizată de Universitatea Ovidius din Constanța

24 Apr 2024 515

Filmul „Trei kilometri până la capătul lumii”, regizat de profesorul Emanuel Pârvu de la Universitatea Ovidius din Constanța, la Festivalul Internațional de Film de la Cannes

23 Apr 2024 648

Eveniment caritabil la Constanța „Gala Luminilor” are loc, în acest weekend, la Muzeul de Artă

23 Apr 2024 638

Anunț pierdere legitimație și carnet de student

23 Apr 2024 320

LIVE TEXT Universitatea Ovidius Constanța găzduiește conferința „Identitate românească în comunitatea europeană” (FOTO)

22 Apr 2024 696

Eveniment literar la Constanța Lansarea romanului lui Radu Paraschivescu, la Biblioteca Județeană

22 Apr 2024 443

Universitatea „Ovidius” Constanța, convocată la Reuniunea Consorțiului Universitaria

22 Apr 2024 396

Universitatea Ovidius din Constanța organizează vernisajul expoziției „Ierós”

22 Apr 2024 364

Primăria Constanța A doua ediție a Conferinței Naționale despre Rolul Poliției Locale în Sistemul de Ordine Publică, găzduită de Universitatea „Ovidius”! (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 425

Cadre didactice de la Universitatea Ovidius din Constanța vor preda cursuri de educație juridică și administrativă în școli

22 Apr 2024 431