Universitatea Ovidius din Constanța, anunț important despre locurile la studiile de licență


Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), prin Facultatea de Matematică și Informatică (FMI), va școlariza, în anul universitar 2022-2023, la propunerea Serviciului Român de Informații (SRI), patru locuri la studii de licență, informează lect. univ. dr. Gabriela Badea, prodecan.


Potrivit sursei citate, vor fi disponibile, în regim de învățământ la zi, cu frecvență, fără taxă, două locuri în cadrul specializării Informatică, și alte două la specializarea Matematică-Informatică.


„Candidații interesați se vor înscrie, într-o primă etapă, în procesul de selecție pe parcursul lunii februarie 2022, prin transmiterea unui CV la adresa hr.tehnic@sri.ro, cu titlul «Licență UOC-SRI Nume și prenume» şi cu precizarea, în corpul e-mail-ului, a localităţii unde le este mai facilă contactarea de către un reprezentant HR al SRI.


Candidații vor susține apoi probele eliminatorii de selecție organizate de către SRI, iar cei admiși vor avea posibilitatea de înscriere în cadrul Concursului de Admitere organizat de UOC, pe locurile disponibile la Facultatea de Matematică și Informatică.


Pentru a putea participa la concursul de admitere care se va desfășura pe bază de dosar, candidații se vor înscrie online pe platforma https://admitereonline.univ-ovidius.ro/, în cursul lunii iulie, conform calendarului aprobat al universității, ce va fi disponibil la link-ul: https://fmi.univ-ovidius.ro/admitere/studii-licenta/.” a precizat lect. univ. dr. Gabriela Badea.


Pe durata studiilor universitare de licenţă, candidaţii declaraţi „Admişi” pe locurile alocate SRI vor fi înmatriculaţi la Universitatea Ovidius din Constanţa şi luaţi în evidenţă de Academia Naţională de Informații „Mihai Viteazul” cu statut de student militar.


Mai multe detalii puteți afla accesând pagina: https://fmi.univ-ovidius.ro/admitere/studii-licenta/.


Sursa foto: Facebook/ Universitatea „Ovidius” din Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rezultatul licitației pentru servicii de pază, organizată de Universitatea Ovidius, anulat de Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor

02 Feb 2023 592

Universitatea „Ovidius“ Constanța, licitație pentru servicii de expertiză tehnică, scanare 3D, proiectare și asistență tehnică (DOCUMENT)

31 Jan 2023 613

Un proiect de peste 28 de milioane de lei va fi implementat de Universitatea „Ovidius” Constanța

30 Jan 2023 538

81 de ani de la nașterea lui Ioan Popișteanu, unul dintre cei mai reprezentativi oameni de cultură ai Dobrogei

30 Jan 2023 772

Universitatea Ovidius din Constanța, la cea de-a doua întâlnire transnațională în cadrul unui proiect european dedicat combaterii deșeurilor digitale

27 Jan 2023 795

Universitatea Ovidius, în doliu "Conf. univ. dr. Ileana Jitaru va rămâne în memoria comunității noastre prin noblețea, sensibilitatea și respectul dăruite colegilor și studenților"

27 Jan 2023 2965

Universitatea Ovidius Constanța, în doliu! S-a stins din viață prodecanul Facultății de Litere, Ileana Jitaru

26 Jan 2023 3902

Eveniment despre agricultura inteligentă din punct de vedere climatic, la Universitatea Ovidius din Constanța

25 Jan 2023 605

ÎPS Teodosie, după decizia Curții de Apel Constanța. „Sunt bucuros că pot să merg să predau ca titular“ (VIDEO)

20 Jan 2023 941

Exclusiv! IPS Teodosie a câștigat procesul intentat Universității Ovidius din Constanţa! (MINUTĂ)

19 Jan 2023 2589

Cazul privind delapidarea Universității „Ovidius” a ajuns la Curtea de Apel

05 Jan 2023 1517

Au trecut 88 de ani de la nașterea profesorului și cercetătorului de origine turcă, Enver Mahmut

05 Jan 2023 731

Certificat de urbanism pentru modernizarea și extinderea Campusului Universității Ovidius

30 Dec 2022 899

Universitatea „Ovidius” Constanța a organizat conferința finală a proiectului „Health, Solidarity and Social Cohesion with Sport” (GALERIE FOTO)

21 Dec 2022 619

Universitatea Ovidius din Constanţa a finalizat proiectul DIDACT-IQ

19 Dec 2022 687