Universitatea Ovidius din Constanța Prelegere și dublă lansare de carte în domeniul juridic- „Ce este și ce ar trebui să fie o teză de doctorat”



Facultatea de Drept și Științe Administrative (FDSA) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează vineri, 7 octombrie 2022, prelegerea „Ce este și ce ar trebui să fie o teză de doctorat”, susținută de prof. univ. dr. habil. Mircea Dan Bob-Bocșan, de la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, președinte al Comisiei de Științe Juridice din cadrul Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), informează prof. univ. dr. habil. Adrian Stoica, decanul facultății.

Potrivit sursei citate, evenimentul va avea loc începând cu ora 13.00, în Aula Bibliotecii Universitare „Ioan Popișteanu” (Bd. Mamaia, nr. 124).

„Manifestarea reprezintă un bun prilej pentru studenți, masteranzi sau practicieni ai dreptului, în general, pentru cei interesați de constituirea unei teze de doctorat din domeniul dreptului, să cunoască rigorile obiective ale unui astfel de demers științific”, precizează prof. univ. dr. habil. Adrian Stoica.

Prelegerea va fi urmată de o dublă lansare de carte, ce marchează publicarea tezelor de doctorat elaborate de cadre didactice ale FDSA: „Nedemnitatea succesorală și dezmoștenirea”, semnată de asist. univ. dr. Anthony Murphy, și „Particularitățile cercetării omuciderii în cazul folosirii de obiecte vulnerante tăietoare-înțepătoare sau contondente”, semnată de lect. univ. dr. Zafer Sadîc.


La evenimentele editoriale vor participa, în calitate de invitați, prof. univ. dr. habil. Mircea Dan Bob-Bocșan și prof. univ. dr. Vasile Drăghici, procuror șef la secția de urmărire penală a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, iar prezentările și discuțiile vor fi moderate de prof. univ. dr. habil. Adrian Stoica.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Universitatea Ovidius din Constanța Conferința „Pământul - planeta noastră cea de toate zilele”, la Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole

26 Apr 2024 276

Întâlnire cu Ambasadorul Japoniei în România, ES Takashi Katae, la Universitatea Ovidius din Constanța

25 Apr 2024 382

Universitatea Ovidius din Constanța și-a prezentat oferta educațională la Târgul TehnoSKILLS (Galerie FOTO)

25 Apr 2024 395

LIVE TEXT Radu Paraschivescu își lansează noul volum la Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" Constanța (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 507

Prima ediție a evenimentului caritabil „Gala Luminilor”, organizată de Universitatea Ovidius din Constanța

24 Apr 2024 371

Filmul „Trei kilometri până la capătul lumii”, regizat de profesorul Emanuel Pârvu de la Universitatea Ovidius din Constanța, la Festivalul Internațional de Film de la Cannes

23 Apr 2024 569

Eveniment caritabil la Constanța „Gala Luminilor” are loc, în acest weekend, la Muzeul de Artă

23 Apr 2024 552

Anunț pierdere legitimație și carnet de student

23 Apr 2024 267

LIVE TEXT Universitatea Ovidius Constanța găzduiește conferința „Identitate românească în comunitatea europeană” (FOTO)

22 Apr 2024 654

Eveniment literar la Constanța Lansarea romanului lui Radu Paraschivescu, la Biblioteca Județeană

22 Apr 2024 407

Universitatea „Ovidius” Constanța, convocată la Reuniunea Consorțiului Universitaria

22 Apr 2024 363

Universitatea Ovidius din Constanța organizează vernisajul expoziției „Ierós”

22 Apr 2024 320

Primăria Constanța A doua ediție a Conferinței Naționale despre Rolul Poliției Locale în Sistemul de Ordine Publică, găzduită de Universitatea „Ovidius”! (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 393

Cadre didactice de la Universitatea Ovidius din Constanța vor preda cursuri de educație juridică și administrativă în școli

22 Apr 2024 388

Conferința „Identitate românească în comunitatea europeană”, la Universitatea Ovidius Constanța

21 Apr 2024 610