Workshop despre schimbul de bune practici privind utilizarea unor mijloace moderne de învățare organizat de Universitatea „Ovidius” ConstanțaUniversitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează miercuri, 13 decembrie 2023, un workshop dedicat schimbului de bune practici privind utilizarea unor mijloace moderne de învățare destinate îmbunătățirii calității activității didactice, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin schimbul de bune practici promovate în plan intern și internațional – INTER DIDACT”.
 
Evenimentul se va desfășura în format hibrid, în cadrul celei de-a XII-a ediții a Conferinței Internaționale „Global Economy Under Crisis” (GEUC), organizată de Facultatea de Științe Economice a UOC, în perioada 13-14 decembrie 2023.
 
„Ne bucurăm să putem organiza workshop-ul în cadrul acestei conferințe internaționale, ce reunește anual cadre didactice și cercetători din domeniul extrem de vast şi incitant al ştiinţelor economice, dar și din alte domenii cu un impact real asupra economiei globale. Dorim să valorificăm această ocazie pentru a facilita schimbul de bune practici cu personal similar din afara instituției noastre privind importanța utilizării mijloacelor moderne învățare pentru îmbunătățirea calității activității didactice”, precizează directorul proiectului, conf. univ. dr. Gabriela Gheorghiu.
 
Workshop-ul completează schimburile de experiență la care au participat, în perioada septembrie-decembrie, cadre didactice titulare UOC și experți din cadrul proiectului, realizate cu personal didactic similar din centre universitare din țară (Universitatea din Oradea, Universitatea de Vest din Timișoara, Academia de Studii Economice din București), dar și din străinătate (John von Neumann University din Kecskemét, Ungaria).
 
Proiectul „Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin schimbul de bune practici promovate în plan intern și internațional – INTER DIDACT” a primit o finanțare în valoare de 224.500 lei, din bugetul Ministerului Educației, fiind unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate în acest an prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.
 
Citește și:
Universitatea Ovidius din Constanța organizează săptămâna profesiilor juridice

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 464

Universitatea „Ovidius” Constanța, gazda lansării volumului „Regionalizarea. Către un model de bună guvernanță a României”, o lucrare despre regiunea Moldova

17 Apr 2024 423

Studentă la Universitatea „Ovidius” Constanța Andreea Lungan, medaliată cu bronz la Concursul Studențesc de Matematică SEEMOUS

16 Apr 2024 484

Istoriografia română la ceas de sărbătoare Profesoara UOC Viorica Moisuc - Nonaginta Annis!

15 Apr 2024 633

La Universitatea „Ovidius” Constanța se va lansa volumul „Regionalizarea. Către un model de bună guvernanță a României”

14 Apr 2024 592

Servicii de consultanţă în domeniul digitalizării S-a semnat protocolul încheiat între Consorțiul CiTyInnoHub și Instituția Prefectului - Județul Constanța (FOTO)

12 Apr 2024 411

ISJ Județul Constanța, lider în țară la numărul de proiecte acceptate, depuse de liceele agricole

12 Apr 2024 534

Workshop la Muzeul de Artă Constanța dedicat Zilei Mondiale a Artei

12 Apr 2024 348

Universitatea Ovidius din Constanța a găzduit testarea candidaților înscriși la Concursul național organizat de ANFP

05 Apr 2024 693

Competiția de comunicare pentru tineri cercetători, „Games of Science 2024”, la Universitatea Ovidius din Constanța

04 Apr 2024 468

Studenți ai Facultății de Psihologie din cadrul Universității Ovidius Constanța, în practică în școlile din Constanța. Despre ce le vor vorbi elevilor

02 Apr 2024 551

Universitatea Ovidius din Constanța, membru fondator al Asociației Școala Națională pentru Energie Nucleară – SNEN

02 Apr 2024 489

Ziua Internațională a Francofoniei, celebrată la Universitatea Ovidius din Constanța

29 Mar 2024 523

Universitatea Ovidius din Constanța angajează. Iată ce post este scos la concurs

29 Mar 2024 923

Polițiștii în vizită la Universitatea Ovidius din Constanța

28 Mar 2024 694