Workshop despre schimbul de bune practici privind utilizarea unor mijloace moderne de învățare organizat de Universitatea „Ovidius” Constanța



Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează miercuri, 13 decembrie 2023, un workshop dedicat schimbului de bune practici privind utilizarea unor mijloace moderne de învățare destinate îmbunătățirii calității activității didactice, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin schimbul de bune practici promovate în plan intern și internațional – INTER DIDACT”.
 
Evenimentul se va desfășura în format hibrid, în cadrul celei de-a XII-a ediții a Conferinței Internaționale „Global Economy Under Crisis” (GEUC), organizată de Facultatea de Științe Economice a UOC, în perioada 13-14 decembrie 2023.
 
„Ne bucurăm să putem organiza workshop-ul în cadrul acestei conferințe internaționale, ce reunește anual cadre didactice și cercetători din domeniul extrem de vast şi incitant al ştiinţelor economice, dar și din alte domenii cu un impact real asupra economiei globale. Dorim să valorificăm această ocazie pentru a facilita schimbul de bune practici cu personal similar din afara instituției noastre privind importanța utilizării mijloacelor moderne învățare pentru îmbunătățirea calității activității didactice”, precizează directorul proiectului, conf. univ. dr. Gabriela Gheorghiu.
 
Workshop-ul completează schimburile de experiență la care au participat, în perioada septembrie-decembrie, cadre didactice titulare UOC și experți din cadrul proiectului, realizate cu personal didactic similar din centre universitare din țară (Universitatea din Oradea, Universitatea de Vest din Timișoara, Academia de Studii Economice din București), dar și din străinătate (John von Neumann University din Kecskemét, Ungaria).
 
Proiectul „Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin schimbul de bune practici promovate în plan intern și internațional – INTER DIDACT” a primit o finanțare în valoare de 224.500 lei, din bugetul Ministerului Educației, fiind unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate în acest an prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.
 
Citește și:
Universitatea Ovidius din Constanța organizează săptămâna profesiilor juridice

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Universitatea Ovidius din Constanța Conferința „Pământul - planeta noastră cea de toate zilele”, la Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole

26 Apr 2024 287

Universitatea Ovidius din Constanța și-a prezentat oferta educațională la Târgul TehnoSKILLS (Galerie FOTO)

25 Apr 2024 405

LIVE TEXT Radu Paraschivescu își lansează noul volum la Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" Constanța (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 514

Prima ediție a evenimentului caritabil „Gala Luminilor”, organizată de Universitatea Ovidius din Constanța

24 Apr 2024 401

Eveniment caritabil la Constanța „Gala Luminilor” are loc, în acest weekend, la Muzeul de Artă

23 Apr 2024 554

LIVE TEXT Universitatea Ovidius Constanța găzduiește conferința „Identitate românească în comunitatea europeană” (FOTO)

22 Apr 2024 655

Universitatea „Ovidius” Constanța, convocată la Reuniunea Consorțiului Universitaria

22 Apr 2024 365

Universitatea Ovidius din Constanța organizează vernisajul expoziției „Ierós”

22 Apr 2024 322

Primăria Constanța A doua ediție a Conferinței Naționale despre Rolul Poliției Locale în Sistemul de Ordine Publică, găzduită de Universitatea „Ovidius”! (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 394

Conferința „Identitate românească în comunitatea europeană”, la Universitatea Ovidius Constanța

21 Apr 2024 612

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 812

Universitatea „Ovidius” Constanța, gazda lansării volumului „Regionalizarea. Către un model de bună guvernanță a României”, o lucrare despre regiunea Moldova

17 Apr 2024 469

Studentă la Universitatea „Ovidius” Constanța Andreea Lungan, medaliată cu bronz la Concursul Studențesc de Matematică SEEMOUS

16 Apr 2024 528

Istoriografia română la ceas de sărbătoare Profesoara UOC Viorica Moisuc - Nonaginta Annis!

15 Apr 2024 753

La Universitatea „Ovidius” Constanța se va lansa volumul „Regionalizarea. Către un model de bună guvernanță a României”

14 Apr 2024 645