Agresiuni în trafic, la Constanţa Tarakci Oguzhan, pus în libertate

Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu al lui Tarakci Oguzhan cu măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.
 
Pe durata controlului judiciar, Tarakci Oguzhan are următoarele obligaţii: „1. să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat. 2. să informeze de îndată instanţa de judecată cu privire la schimbarea locuinţei. 3. să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat. 4. să nu depăşească limita teritorială a judeţului Constanţa. 5. să nu comunice direct sau indirect şi prin orice mijloace de comunicare cu persoana vătămată şi cu martorii. 6. să nu conducă vehicule pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere“, conform minutei.
Decizia nu este definitivă. 
Oguzhan Tarakci a fost trimis în judecată pentru omor, potrivit portalului instanţelor de judecată. Amintim că, la data de 3 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia au fost sesizaţi de către doi bărbaţi cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan în trafic, în noaptea de 2 spre 3 aprilie, ar fi fost agresaţi. Potrivit unor surse, în seara de 2 aprilie, Oguzhan Tarakci ar fi jucat biliard cu mai mulţi prieteni la Medgidia. Ulterior, ar fi decis să petreacă în altă parte, însă, când un participant la trafic l-ar fi depăşit, acesta ar fi început să-l urmărească, blocându-l pe şofer. După mai multe „peripeţii”, l-ar fi lovit pe celălalt conducător auto, însă oamenii legii au reuşit să-l imobilizeze.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Şicanare în trafic! Judecătorii din Constanţa au decis. Patru ani de închisoare cu executare pentru un şofer

07 Jul 2017 6596

Conflict în trafic Hotărâre definitivă în dosarul lui Oguzhan Tarakci

19 Aug 2016 1821

L-ar fi lovit cu maşina pe un şofer care l-a depăşit Oguzhan Tarakci a fost trimis în judecată

10 May 2016 1649

Agresiuni în judeţul Constanţa, în urma unui conflict în trafic. Un şofer, arestat pentru 30 de zile

14 Apr 2016 2510