Bărbat din Reșița cercetat pentru că și-ar fi violat fiica vitregă minoră. Aceasta a și dat naștere unui copil, în urma actului

Sursa foto: Pexels


 
  • La data de 14.03.2024 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat, cercetat în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol asupra unui minor, reținând-se că la sfârșitul lunii mai 2023, prin exercitarea de amenințări și violențe fizice, a constrâns-o pe fiica sa vitregă să întrețină un raport sexual normal în urma căruia aceasta a născut un băiat la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

La aceeași dată, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița a formulat propunere de arestare preventivă față de inculpat, fiind sesizat în acest sens judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Reşiţa.
 
Cercetările în prezentul dosar sunt efectuate de către organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin – Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea procurorului de caz.
 

„Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea unei măsuri preventive nu pot, în niciun caz, să înfrângă prezumția de nevinovăție, inculpații fiind prezumați nevinovați până la pronunțarea unei soluții definitive în cauză”, conchide Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa

 
Citește și
Procuror cercetat de DGA pentru infracțiuni de corupție. Încă un ofițer de poliție este suspect

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.