Bărbatul acuzat că ar fi agresat măicuțele de la mănăstirea Sfânta Maria, din Techirghiol, cere să fie pus în libertate!




Bărbatul acuzat că ar fi agresat mai multe măicuțe de la mănăstirea Sfânta Maria, din Techirghiol, județul Constanța, cere să fie pus în libertate!

Conform portalului instanțelor de judecată, bărbatul a contestat decizia prin care i s-a respins ca neîntemeiată, cererea de înlocuire cu o măsură preventivă mai uşoară.  

Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Prin rechizitoriu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus trimiterea în judecată a inculpatului sub aspectul săvârşirii a trei  infracţiuni de loviri sau alte violențe, a două infracţiuni de amenintare, una în formă continuată (două acte materiale), două infracţiuni de tulburare ordinii şi liniştii publice şi o infractiune de vătămare corporală.
 
Conform procurorilor, în data de 18.09.2023, inculpatul ar fi a lovit-o pe numita (...) în timp ce se afla în incinta Mănăstirii Sf. Maria din Techirghiol, în data de 18.09.2023 a lovit-o pe numita (...), iar în timp ce se afla tot în incinta Mănăstirii Sf. Maria din Techirghiol și în data de 15.09.2023 a lovit o altă femeie.
 
Mai mult, în data de 06.08.2023 respectiv 14.08.2023 i-a adresat persoanei vătămate (...) amenințări cu acte de violență, iar în data de 15.09.2023 i-a adresat numitei (...) amenințări cu acte de violență.
 
Individul mai este suspectat că în data de 15.09.2023 ar fi lovit un bărbat, cu pumnul în zona feței, de două ori, de fiecare dată acesta căzând la sol, iar în urma celei de-a doua lovituri, în momentul în care victima s-a prăbușit la sol inconștientă s-a lovit cu capul de pavaj, fiindu-i provocat un traumatism cranio-cerebral cu fractură temporo-parietală dreapta, cu hematom subdural fronto-temporo-parietal drept, pentru care necesită 55 – 60 de zile de îngrijiri medicale dacă nu survin complicații, fiindu-i pusă viața în primejdie, așa cum precizează medicul legist în procesul verbal de examinare preliminară a persoanei vătămate.


Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.  
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Caz șocant la Techirghiol! Mai multe măicuțe de la mănăstirea Sfânta Maria, agresate! Suspectul, reținut
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Individul care a agresat măicuțele de la mănăstirea Sfânta Maria, din Techirghiol, trimis în judecată!

07 Feb 2024 878

LIVE. Preafericitul Părinte Daniel, prezent la slujba de târnosire a noii biserici a Mănăstirii „Sfânta Maria” Techirghiol (galerie foto- video)

09 Dec 2018 3663