Camelia Mădălina Hira va fi numită azi șefa DIICOT Constanța!
Camelia Mădălina Hira, procuror-șef delegat al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, una dintre cele mai bune structuri anti-mafia din țară, va fi numită în funcția de procuror șef al Serviciului!

Numirea va fi discutată de Secția pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii în ședința de azi, 19 septembrie 2023.

Magistratul Camelia Mădălina Hira a preluat cu delegație conducerea DIICOT Constanța în decembrie 2022, după pensionarea fostului procuror-șef al serviciului, magistratul Paul Ardeleanu.

Înainte de a intra în magistratură, actualul procuror șef al DIICOT Constanța a fost avocat, în cadrul Baroului Constanța.
 
Ulterior, prin Decretul  din 2 mai 2006, semnat de președintele Traian Băsescu, Camelia Mădălina Hira a fost numită procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.
 
Prin HCSM 159/07.06.2006 a Secției pentru procurori a CSM, a fost aprobat transferul magistratului de la Parchetul Judecătoriei Medgidia la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, alături de mai mulți procurori.
 
În februarie 2011, magistratul Camelia Mădălina Hira a fost delegat prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, post pe care l-a câștigat prin concurs în luna iulie 2011.

 
Pe data de 7 octombrie 2014, magistratul Camelia Mădălina Hira și-a început activitatea în cadrul DIICOT Constanța, de la aceeași dată fiind și eliberată din funcția de prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Constanța.
 

De pe data de 30 decembrie 2022, Camelia Mădălina Hira este procurorul-șef delegat al DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța.
 
Averea și interesele magistratului pot fi citite integral accesând link-ul de mai jos
 
Averea și interesele Cameliei Mădălina Hira, șefa DIICOT Constanța, una dintre cele mai bune structuri anti-mafia din țară! (DOCUMENTE)
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

O lună de la tragedia de la 2 Mai
Cosmin Andreica, președintele Europol – IPJ Constanța ar putea deveni Direcția Generală de Poliție a Județului Constanța

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Camelia Mădălina Hira va fi numită șefa DIICOT Constanța, una dintre cele mai bune structuri anti-mafia din țară

15 Sep 2023 1518

Dosarul deschis de șefii din parchetele din Constanța Ministerului Public, amânat de protestele judecătorilor

17 Jul 2023 1337

Camelia Mădălina Hira rămâne șefa DIICOT Constanța

22 Jun 2023 2092

Averea și interesele Cameliei Mădălina Hira, șefa DIICOT Constanța, una dintre cele mai bune structuri anti-mafia din țară! (DOCUMENTE)

20 Jun 2023 2911

Mai mulți procurori din Constanța, la judecată cu Ministerul Public! Printre reclamanți, procurorul general al Dobrogei și șefa DIICOT Constanța

02 Mar 2023 3500

Unanimitate la CSM pentru noul șef al DIICOT Constanța!

30 Dec 2022 2720

Camelia Hira, eliberată din funcţia de prim- procuror al Parchetului Judecătoriei Constanţa

11 Oct 2014 3731

Parchetul Judecătoriei Constanţa, condus de un procuror DIICOT

02 Oct 2014 3532