Ce judecători din Constanța s-au înscris la examenul de promovare (DOCUMENT)

  • Diana Batcu, Anca Teodora Chivu, Parascheva Dorin, Voichița Mihaela Nițeanu, Otilia Poenar-Ciochină, Mihaela Monica Rizea, Iuliana Maria Simion, Octavian Cătălin Ticea și Ștefan Alexandru Toma sunt cei nouă judecători care vor să promoveze la Tribunalul Constanța.
  • Irina Pricop Ionescu, fost președinte delegat al Secției Penale a Judecătoriei Constanța, a cerut promovarea de la Judecătoria Constanța la Tribunalul București, la Secția I Penală.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat Tabelul cu numele tuturor magistraților și instanța unde vor să promoveze, pus la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii.
Consiliul Superior al Magistraturii a făcut public tabelul cu numele judecătorilor ale căror candidaturi au fost aprobate pentru a participa la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție.
 
Pentru promovare la Tribunalul Constanța s-au înscris nu mai puțin de nouă judecători, inclusiv de la alte instanțe din țară.
 
Astfel, potrivit datelor oficiale, magistratul Parascheva Dorin, de la Judecătoria Cornetu, s-a înscris pentru un post la Secția de Contencios administrativ și fiscal la Tribunalul Constanța.
 
De la Judecătoria Medgidia s-au înscris judecătorii Anca Teodora Chivu și Voichița Mihaela Nițeanu, ambele pentru Secția Penală.
 
De la Judecătoria Constanța s-au înscris șase magistrați: Diana Batcu a optat pentru Secția I Civilă a Tribunalului, la fel ca Otilia Poenar-Ciochină și Mihaela Monica Rizea (materia Conflicte de muncă și asigurări sociale), Iuliana Maria Simion și Octavian Cătălin Ticea s-au înscris pentru Secția a II-a Civilă, iar Ștefan Alexandru Toma s-a înscris pentru un post la Secția de Contencios administrativ și fiscal.
 
La același concurs, Irina Pricop Ionescu, fost președinte delegat al Secției Penale a Judecătoriei Constanța, a cerut promovarea de la Judecătoria Constanța la Tribunalul București, la Secția I Penală.
 
Conform CSM, concursul constă în susținerea unei probe având ca obiect evaluarea activității și conduitei candidatului din ultimii trei ani de activitate.
 
Pentru evaluarea activității sunt avute în vedere hotărârile judecătorești redactate de candidați în ultimii trei ani de activitate.
 

Perioada de evaluare a candidaților și întocmirea raportului motivat de evaluare va avea loc de pe 4 septembrie și până pe 21 septembrie 2023.
 
Afișarea rezultatelor finale, după parcurgerea tuturor etapelor din concurs, va avea loc pe 13 octombrie 2023.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
George Pelehra, din Constanța, judecător în București! Magistrații stagiari din Constanța, numiți în funcție (DOCUMENTE)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Iată judecătorii din Constanța admiși la concursul de promovare (DOCUMENT)

07 Oct 2023 1836