Justitie

Constanţa. Agresiune sexuală pedepsită cu închisoare cu executare


Curtea de Apel Constanţa a decis ieri condamnarea definitivă a unui bărbat din Tulcea la aproape patru ani de închisoare cu executare, acesta fiind găsit vinovat de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală şi tentativă de lipsire de libertate în mod nelegal.


Cel în cauză a fost trimis în judecată de procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea.


În actul de sesizare a instanţei, magistraţii arată că, aproape de începutul lunii octombrie 2016, persoanele vătămate F.A., în vârstă de 11 ani, şi P.I., în vârstă de 12 ani, au plecat de la şcoală pe jos către locuinţele lor. Cele două copile au ajuns în zona casei inculpatului pe care îl ştiau din vedere. Aici s-au oprit puţin pentru a lua nişte nuci de jos, după care cele două fete au trecut în continuare pe lângă curtea inculpatului, ajungând până lângă un magazin. Atunci, inculpatul a ieşit din curtea sa şi le-a chemat pe fete la el, să vorbească.


Individul a abordat-o pe copila de 11 ani spunându-i că ar semăna cu fata lui, ulterior propunându-le fetelor să meargă în curtea sa pentru a le da nişte gutui.


După ce le-a dat câte o gutuie, inculpatul a ieşit cu fetele înapoi în stradă, după care le-a cerut copilelor să-l urmeze din nou în curte pentru a le da bani. În continuare, inculpatul le-a spus fetelor să îl urmeze din nou spre interiorul curţii sale pentru a le da bani. A acceptat doar fata de 11 ani, însă în acel moment pe stradă şi-au făcut apariţia alte două colege, care le-au avertizat pe cele două să arunce gutuile primite de la inculpat şi să plece de la poarta acestuia.


Observând, inculpatul a reacţionat şi le-a apucat strâns de mâini pe cele două fete, pe care a început să le tragă cu forţa către poarta curţii sale. Atunci, una dintre tinerele care şi-au făcut ulterior apariţia în zonă a intervenit şi a început să îl lovească pe inculpat peste mâini pentru a le elibera pe fete, totodată apucând-o pe copila de 12 ani şi trăgând-o din mâna inculpatului până a eliberat-o.


Apoi, tânăra salvatoare s-a apropiat din nou de inculpat pentru a o ajuta şi pe copila de 11 ani care era prinsă cu mâna de către inculpat. Atunci, inculpatul a început, cu mâna rămasă liberă, să o pipăie continuu pe fund, după care a încercat să îi pună mâna şi pe sâni pe cea care încerca să le salveze pe cele două copile.


Tânăra a l-a lovit cu pumnul în faţă pe inculpat, astfel scăpând de acesta şi depărtându-se de el. Atunci, individul i-a pus persoanei vătămate de 11 ani mâna la gură pentru a nu ţipa, a luat-o în braţe şi a fugit cu aceasta către poarta curţii intrând în interior, unde i-a dat drumul pe jos, însă a continuat să o ţină cu un braţ de gât pe după ceafă, cu mâna pe gură. Cu cealaltă mână a închis poarta şi de acolo a intrat în casă conducând-o în continuare în mod forţat pe fată în interior. Pe timpul deplasării către casă, copila de 11 ani tot încerca să se zbată şi să fugă, dar inculpatul o ţinea strâns.


„Inculpatul i-a spus persoanei vătămate să se pună pe pat, că nu îi face nimic, iar ea s-a aşezat pe pat. Apoi i-a zis să îşi scoată geanta, că nu îi face nimic, dar fata a refuzat. Inculpatul a început atunci să se uite urât la ea, inducându-i o puternică stare de temere. Din acest motiv, copila i-a spus inculpatului că trebuie să plece acasă, căci o aşteaptă mama sa. După ce persoana vătămată a insistat în mod repetat să o lase să plece şi pe fondul stării crescânde de temere, s-a ridicat de pe pat, plecând spre uşă pentru a ieşi afară. Inculpatul s-a postat în faţa uşii de la camera unde se aflau, în mod evident pentru a o împiedica să plece de acolo, motiv pentru care fata a început să ţipe foarte tare şi să plângă. Inculpatul a apucat-o în braţe şi a început să o pupe de mai multe ori pe frunte“, conform anchetatorilor.


În acest timp, tânăra care a salvat-o pe fata de 12 ani din mâinile inculpatului aflată afară a început să lovească cu un băţ în uşa locuinţei pentru a o deschide, totodată ţipând la prietena sa aflată în interior. Atunci inculpatul s-a dat la o parte din calea persoanei vătămate, care urgent s-a dus către uşă, pe care a deblocat-o prin mutarea cuiului şi a deschis uşa casei.


Afară se afla tânăra care lovea uşa cu respectivul băţ şi care, imediat, a tras-o tare de mână pe copila de 11 ani şi a scos-o din casă, fugind toate cele patru fete către casa persoanei vătămate. Aici au povestit mamei persoanei vătămate cele întâmplate, iar aceasta a anunţat organele de poliţie.


Sursa text: rolii.ro


Citește și

De ce nu merge la închisoare individul care a agresat sexual o fetiţă într-un microbuz închiriat de grădiniţă
„Copila dormea. Inculpatul trebuie să reflecteze asupra propriului comportament“


Caz inedit la Constanţa!
Un băiat de clasa a V-a, despăgubit după ce i s-a extirpat un testicul, în urma unei lovituri încasate în pauză de la un coleg


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Arest prelungit pentru militarul din Constanța acuzat de agresiune sexuală

29 Sep 2020 480

​Militarul din Constanța arestat pentru agresiune sexuală a cerut să fie eliberat. Decizia judecătorilor

12 Sep 2020 913

Caporalul constănțean arestat pentru agresiune sexuală nu suportă detenția

07 Sep 2020 863

Militar constănțean, arestat preventiv Acuzații de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri

04 Sep 2020 801

Condamnare șoc în sportul constănțean! 15 ani de închisoare pentru un antrenor de arte marţiale, acuzat de viol

28 May 2020 4507

Bărbați, condamnați pentru agresine sexuală și furt calificat. Au fost escortați la penitenciarul Poarta Albă

03 Apr 2020 822

De ce nu merge la închisoare individul care a agresat sexual o fetiţă într-un microbuz închiriat de grădiniţă „Copila dormea. Inculpatul trebuie să reflecteze asupra propriului comportament“

20 Dec 2019 980

O fetiță de cinci ani, agresată sexual într-un microbuz închiriat de grădiniță Inculpatul a recunoscut tot și așteaptă decizia finală

22 Nov 2019 860

Calvarul unei familii din Constanţa, în instanţă Opt ani de închisoare pentru violenţă în familie, distrugere şi agresiune sexuală

23 Oct 2019 948

Eroina de la şcoală! O copilă şi-a salvat de la nenorocire două colege de clasă! Povestea completă din sala de judecată

19 Oct 2019 982

București Polițist, reținut pentru agresiune sexuală

27 Sep 2019 792

Caz șocant la Constanța! O copilă de cinci ani, agresată sexual într-un microbuz închiriat de grădiniță

03 Aug 2019 5107

Un caporal de la Unitatea Militară din Clinceni, suspectat că ar fi agresat o minoră

14 Jun 2019 1246

Caz șocant. O fetiță de 5 ani ar fi fost agresată sexual de un bărbat. Ce le-a spus micuța părinților

21 May 2019 917

Un bărbat din Năvodari, condamnat pentru agresiune sexuală. Va presta muncă în folosul comunităţii

11 Apr 2019 918