Constănţean condamnat cu executare pentru că şi-a luat soacra la pietre

Trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru loviri sau alte violenţe şi ameninţare, un bărbat, din municipiu, a fost condamnat ieri la închisoare cu executare.
 
Pentru săvârşirea violenţă în familie, inculpatul a luat un an de închisoare, iar pentru ameninţare, cel în cauză a luat şase luni de închisoare.
 
Instanţa i-a aplicat inculpatului pedeapsa cea mai grea, de un an de închisoare, la care a adăugat un spor de o treime din cealaltă pedeapsă aplicată, două luni de închisoare, în final inculpatul executând pedeapsa de un an şi două luni de închisoare, cu executare. Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că, la începutul lunii martie 2014, pe fondul consumului de alcool şi al unor conflicte mai vechi, şi-a lovit soacra cu pietre, în timp ce aceasta se afla în curtea imobilului său.
 
Conform magistraţilor, femeia a fost rănită în zona capului şi a întregului corp. Mai mult decât atât, inculpatul i-a adresat soacrei sale diverse ameninţări cu acte de violenţă.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănţean trimis în judecată pentru că şi-a luat soacra la pietre

22 Jan 2019 1156