CSM a decis! Iată cine va conduce Serviciul pentru militari din DNA

 
  • Mandatul este valabil începând cu data de 01.04.2024, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 3 luni.
 
 
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de procuror militar șef al Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari din cadrul Direcției Naționale Anticorupție a lui Mircea Adrian, procuror general militar adjunct la Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel.
 
Mandatul este valabil începând cu data de 01.04.2024, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 3 luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
DNA declanșează o procedură importantă! Este vizat Serviciul pentru militari
 

DNA, „obligată“ să continue urmărirea penală în dosarul Spitalului Municipal Constanța! Acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu Victor Alexandru Ciobotaru, respins
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.