Cumpărări directe Constanța Stemicos Import Export SRL pune covor de piatră naturală, în Parcul Tăbăcăriei! Contract de 160.000 de euro cu Confort Urban SRL (DOCUMENTE)

  • În Caietul de sarcini se precizează că este vorba despre un covor de piatră naturalăcu granulație de 4-8 mm și grosimea de 7-10 mm, care se va folosi „în cadrul lucrărilor în zona de agrement a Parcului Tăbăcăriei din Municipiul Constanța“.
Stemicos Import Export SRL Constanța a semnat cu Confort Urban SRL, prin cumpărare directă, contractul vizând execuția lucrărilor de așternere a covorului de piatră naturală în zona de agrement a Parcului Tăbăcăriei.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 792.400 de lei fără TVA, adică aproape 160.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Execuție lucrări de așternere- Covor de piatră naturală cu granulație de 4-8mm și grosimea de 7-10mm“.
 
În Caietul de sarcini se precizează că este vorba despre un covor de piatră naturalăcu granulație de 4-8 mm și grosimea de 7-10 mm, care se va folosi „în cadrul lucrărilor în zona de agrement a Parcului Tăbăcăriei din Municipiul Constanța“.
 
Durata contractului este de 60 de zile de la data semnării.
 
Despre Stemicos Import Export SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 22 aprilie 2024, Stemicos Import Export SRL a fost înființată în 1993, are sediul social în Constanța, pe strada Farului și se ocupă de comerț cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare.
 
Firma are un punct de lucru permanent pe strada Interioară IV.
 

Asociat unic și administrator figurează Mihail Babu.
 
Conform termene.ro, Stemicos Import Export SRL figurează cu 45 de achiziții directe (Club Sportiv Axiopolis Cernavodă, Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida, Colegiul Comercial Carol I printre autoritățile contractante).

 
În 2023, societatea a declarat doi angajați, profit peste 690.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 4,38 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro, dar și Caietul de sarcini.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Constanța
Lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus continuă! Pe ce străzi se lucrează

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.