Dragoș Iorga - surse DNA Constanța, percheziție la un director din Ministerul Investițiilor! Iată câți bani au fost găsiți

  • Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța au efectuat vineri dimineață o percheziție la locuința unui director din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene!

Informația a fost confirmată de surse judiciare, conform cărora la percheziție procurorii au găsit suma de 55 000 euro.

În cauză sunt derulate cercetări pentru luare de mită și folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.

Cu privire la acțiunea DNA, Ministerul Investițiilor precizează că are o politică de toleranță zero față de fapte de corupție.

UPDATE

Potrivit unor surse, directorul în cauză ar fi Dragoș Iorga.

Acesta ar fi fost schimbat din funcție, după cum susțin reprezentanții ministerului.


Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

DNA cere rejudecarea dosarului privind finanțarea campaniei electorale din 2009. Iată când se va pronunța Înalta Curte
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DNA Constanța Dragoș Adrian Iorga, fost director în Ministerul Investițiilor, menținut sub control judiciar (MINUTĂ)

06 Mar 2024 629

„Uită-te în ochii mei albaștri că totul o să fie bine!“ Andrei Bodean, șeful DNA Constanța, explică de ce a fost trimis în judecată Dragoș Adrian Iorga, fost director în Ministerul Investițiilor! (DOCUMENT)

13 Jan 2024 1580

Dragoș Adrian Iorga, fost director în Ministerul Investițiilor, trimis în judecată de DNA Constanța, plasat sub control judiciar!

09 Jan 2024 1309

Dosar DNA Constanța! Judecătorii anunță primul termen în dosarul lui Dragoș Adrian Iorga, fost director în Ministerul Investițiilor!

03 Jan 2024 831

Oficial! DNA Constanța îl trimite în judecată pe Dragoș Adrian Iorga, fost director în Ministerul Investițiilor (DOCUMENTE)

28 Dec 2023 1220

Justiție Constanța Dragoș Adrian Iorga, fost director în Ministerul Investițiilor, rămâne în arest la domiciliu (MINUTĂ)

22 Nov 2023 1654

Știri Constanța azi UPDATE. Dragoș Iorga, director din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prezent la Tribunalul Constanța. Se va afla în arest la domiciliu (FOTO+VIDEO)

28 Oct 2023 1449

Oficial de la DNA Constanța! Dragoș Iorga, director din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene reținut pentru 24 de ore

27 Oct 2023 2237

Dragoș Iorga, director din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, audiat la sediul DNA Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Oct 2023 2136

Case, terenuri, ceasuri și bijuterii Ce avere are Iorga Dragoș, director în Ministerul Investițiilor, care ar fi cercetat de procurorii DNA Constanța (DOCUMENTE)

27 Oct 2023 1940