DNA face 16 percheziții la domiciliul președintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu!Procurorii DNA efectuează, în această dimineață, 16 percheziții la domiciliul președintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, și la membri ai familiei acestuia, arată stiripesurse.ro
 
Potrivit ultimelor informații, procurorii ridică mai multe documente de la biroul lui Iulian Dumitrescu de la CJ Prahova. Etajul 1 din sediu este blocat de jandarmi.

De asemenea, ancheta DNA ar viza modul de acordare al contractului pentru centura din Mizil, potrivit sursei.
 
„Potrivit unor surse, Dumitrescu este suspectat de luare de mită și fals în declarații alături de alte persoane. Vizată de ancheta DNA este şi Angelica-Marilena Lambrea, sora preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu“, mai informează stiripesurse.ro

.Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și


Procurorii DNA Constanța, sesizați pentru banii de pensii, de la Liceul Dimitrie Cantemir, din Babadag! Curtea de Conturi estimează un prejudiciu de aproape 2,15 milioane de lei (DOCUMENT)


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DNA - primele declarații cu privire la perchezițiile efectuate în cazul președintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu

01 Feb 2024 659