Dosar în instanță, la Constanța Orient Comex SRL contestă legalitatea unui proces verbal de contravenție

foto: Pexels
Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul nr.3668/254/2022, care are ca obiect anulare proces verbal de contravenţie PV.Seria ANPC NR.1038464

Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 30.10.2023, pe secția de de contencios administrativ şi fiscal. Obiectul dosarului constă în anulare proces verbal de contravenţie PV.Seria ANPC NR.1038464, fiind în stadiul de apel.

Părți în dosar sunt Orient Comex SRL în calitate de apelant petent și ANPC - Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor regiunea sud-est Galaţi- Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa în calitate de intimat.

Potrivit Portaului Instanțelor de Judecată Orient Comex SRL, a declarat apel la data de 23.10.2023.

Până la această dată, nu s-a stabilit termen în acest dosar.Despre Orient Comex SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 08 noiembrie 2023, societatea a fost înființată la data de 9 martie 1993. Firma are sediul pe Strada Teiul Doamnei, Nr. 8, București, Sector 2.


Orient Comex SRL are ca obiect de activitate hoteluri si alte facilitati de cazare similare.

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 7.788.750 lei, un profit de 4.781.921 lei la un număr de 12 angajați.

Asociați sunt Mihăilescu Dan și Mihăilescu Veronica.

Administratori sunt Mihăilescu Veronica, Mihăilescu Dan și Nastase Salvatore. Numele Mihăilescu Dan și Mihăilescu Veronica apar și în Noeram Travel SRL.Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

ORIENT COMEX SRL solicită autorizație de mediu

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ORIENT COMEX SRL solicită autorizație de mediu

04 Aug 2023 510