Firme Constanța Enarom Expert, din Gălbiori, a devenit Res Power Solutions și se va ocupa de activități profesionale, științifice și tehnice

Oficiul Registrului de pe lângă Tribunalul Constanța
  • Enarom Expert, din localitatea constănțeană Gălbiori, controlată de Sebastian Petre Enache și Raluca Enache, și-a schimbat denumirea în Res Power Solutions.
Schimbări pe piața afacerilor din Constanța!
 
Societatea Enarom Expert, din localitatea constănțeană Gălbiori, controlată de Sebastian Petre Enache și Raluca Enache, și-a schimbat denumirea în Res Power Solutions.
 
De asemenea, firma și-a schimbat și activitatea principală, din activități de consultanță pentru afaceri și management – excepție reorganizare și lichidare judiciară, în alte activități profesionale, științifice și tehnice n.c.a.
 
Schimbările au fost hotărâte de cei doi asociați, Sebastian Petre Enache și Raluca Enache, în ședința Adunării Generale a Asociaților din 26 aprilie 2023, fiind publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 2596 din 14 iunie 2023.
 
Tot atunci a fost extins obiectul de activitate cu alte activități profesionale, științifice și tehnice n.c.a., alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a., învățământ secundar, tehnic sau profesional, activități de servicii suport pentru învățământ.
 
Asociații au decis și trecerea în secundar a fostului domeniu principal de activitate, respectiv activități de consultanță pentru afaceri și management – excepție reorganizare și lichidare judiciară.
 
Societatea este administrată de Raluca Enanche, cu mandat pe 10 ani, cu puteri depline.
 
Asociatul Sebastian Petre Enache a fost mandatat să îndeplinească formalitățile legate de Registrul Comerțului.
 

Despre Enarom Expert SRL, actuală Res Power Solutions SRL
 
Potrivit termene.ro https://termene.ro/, platformă consultată la data de 18 iunie 2023, societatea Enarom Expert, acum Res Power Solutions, a fost înființată în anul 2010 și are sediul social în Gălbiori, Șoseaua Națională nr. 28.

 
Asociat cu 95% este Sebastian Petre Enache, în timp ce Raluca Enache deține 5% și este și administratorul societății.
 
Numele lui Sebastian Petre Enache se regăsește și în Solarpro Green Energy, Sara Lucas Market, Crucea Power Park, New Trend Energy, Foton Power Energy, First Airborne Europe și Wind Power Energy, toate din județul Constanța.
 
Cifrele fostei Enarom Expert arată în 2022 un angajat, profit peste 1,75 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 2,08 milioane de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.