Justitie

Flagrant în Constanţa Un deţinut proaspăt eliberat condiţionat din penitenciar a comis-o din nou. Şantaj cu fotografii indecente

Judecătoria Constanţa a decis condamnarea unui deţinut proaspăt eliberat condiţionat din penitenciar la aproximativ doi ani şi şase luni de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă. Infracţiunea dedusă judecăţii a fost comisă în termenul de supraveghere al liberării condiţionate.  Decizia Judecătoriei Constanţa a fost contestată la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care a stabilit primul termen pe data de 19 aprilie. 
 
Analizând materialul probator administrat în cauză, instanţa a reţinut că, la începutul lunii decembrie 2018, o tânără a cunoscut prin intermediul reţelelor de socializare o persoană de sex masculin, care avea cont de utilizator (…), identificat ulterior în persoana inculpatului (…), cu care a purtat diverse discuţii, legând astfel o prietenie.
 
Discuţiile au fost purtate prin intermediul aplicaţiilor WhatsApp şi Instagram, ocazie cu care, la solicitarea inculpatului, persoana vătămată i-a trimis acestuia fotografii în care apărea dezbrăcată.
 
De asemenea, în seara de (…)2018, persoana vătămată a fost de acord cu efectuarea unui apel video prin intermediul aplicaţiei WhatsApp, în timp ce era îmbrăcată numai în lenjerie intimă, timp în care inculpatul i-a cerut să se mângâie în zonele intime, lucru care s-a întâmplat.
 
În ziua de (…).2018, în jurul orei 10.00, persoana vătămată (…) a fost contactată de inculpatul (…) care i-a comunicat că va difuza prin intermediul reţelelor de socializare toate fotografiile indecente și videoclipul realizat în seara precedentă prin înregistrarea apelului video, dacă nu se va deplasa la domiciliul acestuia pentru a întreţine relaţii sexuale.
 
Ulterior, persoana vătămată s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Constanţa, unde a formulat plângere în legătură cu aspectele descrise mai sus, sens în care s-a procedat la realizarea unei prinderi în flagrant.
 
Astfel, pe baza indicaţiilor pe care inculpatul i le-a comunicat prin intermediul telefonului mobil, persoana vătămată (…), însoţită de lucrătorii de poliţie, s-a deplasat în zona Gării CFR Constanţa, apoi în zona blocului (…). După circa cinci minute, din scara (…) a blocului (…) a apărut un bărbat de circa 35-40 ani, solid, care i-a făcut persoanei vătămate semn cu capul, astfel că aceasta l-a urmat în scara blocului. În interiorul blocului a fost identificat inculpatul (…), care a declarat că se află acolo pentru a discuta cu persoana vătămată despre niște poze în care apare aceasta.
 
Din declaraţia persoanei vătămate reiese că în momentul în care a intrat în scara blocului, inculpatul a întrebat-o dacă vrea să întreţină relaţii sexuale cu el, însă aceasta a refuzat, cerându-i să șteargă imaginile.  
 

Sursa text: rolii.ro
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițist din Ostrov, judecat pentru trafic de influență

08 Oct 2020 730

Final de anchetă în cazul flagrantului de pe autostrada A2 București – Constanța!

07 Oct 2020 1146

Trafic de droguri la Mangalia! Doi bărbați arestați preventiv cer să fie puși în libertate

01 Oct 2020 788

Flagrant delict cu droguri, la Mangalia

30 Sep 2020 751

Poliția Transporturi Constanța a efectuat 30 de percheziții. Zeci de persoane duse la audieri (galerie foto)

18 Sep 2020 759

Flagrant pe autostrada A2 București – Constanța. Un bărbat a fost arestat preventiv

13 Sep 2020 1160

Trafic de droguri de risc și mare risc la Constanța. Final de anchetă și acuzații oficiale

07 Sep 2020 615

Scandalurile care au cutremurat Poliția Constanța. De la comisar șef Ioan Bucur la comisar șef Cornel Gabriel Coteanu

04 Sep 2020 1883

Mită în Poliția Constanța. Polițist de la Ostrov, prins în flagrant delict

03 Sep 2020 1765

DNA, flagrant lângă Policlinica cu plată din Constanța Întâlnire de gradul 0, cu pistolul pe bordul mașinii, în zona Poliţiei Transporturi (rechizitoriu)

29 Aug 2020 32427

Acțiuni desfășurate de polițiștii constănțeni, în Mamaia și Năvodari

26 Aug 2020 678

Reținut după ce a fost surprins cu „alba-neagra”, în stațiunea Mamaia

26 Aug 2020 712

Acțiune pe linia combaterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc Constanța. Tineri reținuți pentru trafic de droguri (galerie foto+video)

13 Aug 2020 808

Percheziție domiciliară la Constanța. S-au găsit droguri. Un bărbat a fost arestat preventiv (galerie foto)

10 Aug 2020 916

Tineri prinși în flagrant de jandarmi la Constanța. Substanțe interzise găsite asupra suspecților

09 Aug 2020 871