Forțe proaspete în magistratură! Iată cine sunt noii judecători și procurori de la Constanța și Tulcea. Președintele le va semna decretele (DOCUMENTE)

Mai mulți judecători au fost repartizați la Constanța și Tulcea.
  • Printre noii judecători se numără și Oana Socotitu, tânăra care a luat cel mai mare punctaj din Dobrogea la testele grilă.
  • CSM a transmis Președintelui României propunerile privind numirile în funcția de magistrați a candidaților care au promovat concursul de admitere în magistratură.
  • Listele completele, pentru toate instanțele și unitățile de parchet din țară, cu viitorii judecători și procurori ale căror numiri în funcție le va semna Președintele Klaus Iohannis pot fi consultate în Secțiunea Documente.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a transmis Președintelui României listele cu noii procurori și judecători ce urmează a fi numiți în funcții, dat fiind că au promovat examenul de admitere în magistratură!
 
Printre aceștia se numără și Oana Socotitu, tânăra care a luat cel mai mare punctaj din Dobrogea la testele grilă.
 
Secția pentru judecători a decis să înainteze Președintelui României propunerile de numire în funcția de judecător a unui număr de 75 de candidați declarați admiși la concursul de admitere în magistratură, organizat în perioada 30 iulie 2021 – 14 martie 2022.
 
Potrivit Hotărârii nr. 999 din 17 martie 2022 a Secției pentru judecători, Oana Socotitu va fi numită în funcția de judecător al Judecătoriei Tulcea, alături de proaspătul magistrat Indra Felicia Sofian.
 
La rândul său, Elena Ramona Bădescu va fi numită în funcția de judecător al Judecătoriei Constanța.
 
În ce privește noii procurori numiți în funcții, prin Hotărârea nr. 504 din 17 martie 2022, Secția pentru procurori a CSM a decis să înainteze Președintelui României propunerile de numire în funcție privind pe cei 48 de candidați declarați admiși.
 
Astfel, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța va fi numită procurorul Maria Mirabela Munteanu, iar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia va fi numită procurorul Lavinia Sendia Bărboiu.
 
Totodată, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea va fi numită magistratul Daniela Voitic.
 
Listele completele, pentru toate instanțele și unitățile de parchet din țară, cu viitorii judecători și procurori ale căror numiri în funcție le va semna Președintele Klaus Iohannis pot fi consultate în Secțiunea Documente.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Lista completă!
Admitere în magistratură! O tânără din Tulcea, cel mai mare punctaj din Dobrogea la grilele eliminatorii (documente)

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Magistratura din Constanța, din nou în doliu! Colegii își exprimă profundul regret

08 Jul 2022 2053

Decizii CSM pentru magistratura din Constanța! Președinți noi în Tribunal, pensionare pentru un judecător al Curții de Apel

25 Jun 2022 881

Mesaj de condoleanțe în urma morții judecătorului Mircea Agop, de la Judecătoria Medgidia

14 Jun 2022 1579

Fost ofițer al IPJ Constanța Doliu în magistratura din Constanța! CSM își exprimă regretul

13 Jun 2022 4204

Din ce trăiește Cristi Danileț după excluderea din magistratură. „Lunar, sunt câteva zeci de judecători care adună o sumă și mi-o trimit în cont, ca să am din ce supraviețui”

27 May 2022 1146

Emoții printre magistrați! Judecătorii și procurorii stagiari din Constanța au cel mai important examen! Câte note de 10 s-au luat (DOCUMENTE)

06 Apr 2022 1574

Președintele a semnat Constanța și Tulcea au judecători și procurori noi. Să-i cunoaștem!

01 Apr 2022 1850

Lista completă! Interviu pentru magistratură. Cât a luat singura tânără din Dobrogea ce participă la examen. Au fost două note de 10 (DOCUMENT)

24 Feb 2022 2553

Numele celor admiși Emoții în magistratura din Constanța! Judecătorii și procurorii stagiari, la examenul de capacitate

16 Feb 2022 2846

CSM a decis excluderea din magistratură a judecătorului Cristi Danileţ pentru manifestările pe care le-ar fi avut pe mai multe reţele de socializare. Reacția judecătorului

13 Dec 2021 1064

Admitere în magistratură! Cum s-a descurcat tânăra din Tulcea care obținuse cel mai mare punctaj din Dobrogea la testele grilă. Rezultatele complete (documente)

22 Nov 2021 3513

Rocada mare la magistrați! Procurorii pot da roba de anchetator pe cea de judecător. Au locuri și la Judecătoria Constanța! (document)

22 Nov 2021 991

Lista completă! Admitere în magistratură! O tânără din Tulcea, cel mai mare punctaj din Dobrogea la grilele eliminatorii (documente)

15 Oct 2021 14636

#DobrogeaDigitală „Instalarea Curței de Apel din Constanța”

14 Apr 2021 2763

(Foarte) Greu de exclus din magistratură Judecătorul din Constanța care nu poate fi dat afară din profesie, deși s-a încercat de două ori

19 Oct 2020 3705