Lista completă! Admitere în magistratură! O tânără din Tulcea, cel mai mare punctaj din Dobrogea la grilele eliminatorii (documente)


 
  • Consiliul Superior al Magistraturii a publicat listele cu rezultatele obținute la testele grilă eliminatorii de către candidații pentru magistratură și Institutul Național al Magistraturii.
  • Printre candidații care au ocupat primele poziții la concursul de admitere în magistratură se numără tulceanca Oana Socotitu (înscrisă și pentru INM, dar și pentru Tribunalul Tulcea).
  • Din cei aproape 1400 de candidați care au fost admiși pentru a susține examenul de intrare în magistratură, doar 266 au reușit să treacă de testele grilă.
  • La INM, pe locul doi cu punctajul obținut la testarea grilă s-a situat subinspectorul de poliție Ionuț Radu Baicea, șef de promoție în 2020 al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza“.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta listele complete cu punctajele tuturor candidaților declarați admiși la proba eliminatorie privind testele grilă de verificare a cunoștințelor juridice.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele testelor grilă eliminatorii la concursul privind admiterea în magistratură și admiterea la Institutul Național al Magistraturii.
 
Printre candidații care au ocupat primele poziții la concursul de admitere în magistratură se numără tulceanca Oana Socotitu (înscrisă și pentru INM, dar și pentru Tribunalul Tulcea). Oana Socotitu este avocat în Baroul București.
 
Cu un rezultat de 86 de puncte la testele grilă eliminatorii, tânăra s-a situat pe locul 14 din 266 de candidați admiși, punctajul său fiind al cincilea pe țară. Astfel, trei candidați au obținut 90 de puncte, unul -89 de puncte, unul a obținut 88 de puncte, trei au fost notați cu 87 de puncte, iar alți șase, printre care și Oana Socotitu, cu 86 de puncte.
 
Astfel, precizăm că din cei aproape 1400 de candidați care au fost admiși pentru a susține examenul de intrare în magistratură, doar 266 au reușit să treacă de testele grilă.
 
Totodată, în ce privește candidații admiși pentru Institutul Național al Magistraturii – Auditor de justiție, pe locul al doilea, cu 96 de puncte, s-a situat subinspector de poliție Ionuț Radu Baicea, șef de promoție în 2020 al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza“.
 
Acesta este absolvent cu diplomă de licență al Facultății de Științe Juridice și Administrative, specializarea Drept.
 
„Pentru rezultatele excepționale în activitatea profesională, absolventul se recompensează cu înscrierea gradului, numelui și prenumelui pe placa de onoare a Academiei de Poliție «Alexandru Ioan Cuza»“, se arată în comunicatul remis în cursul anului trecut de instituția de învățământ.
 

La admiterea ca auditor de justiție, subinspectorul de poliție s-a clasat pe locul al doilea, pe lista admișilor, din 609 de candidați admiși.
 
În ce privește admiterea la INM, din cei peste 2450 de candidați admiși pentru a susține examenul pentru auditori de justiție, doar 609 au trecut de testele grilă.

 
Avocat și arhitect urbanist
 
Pe de altă parte, tot printre primele locuri la testele grilă, pentru personalul asimilat judecătorilor și procurorilor, s-a situat și avocatul Sebastian Boțic, acesta fiind, de asemenea, și arhitect urbanist. Acesta a fost notat cu 64 de puncte, clasându-se astfel pe locul 7 din cei 19 candidați admiși.
 
Amintim, pentru personalul asimilat judecătorilor și procurorilor au fost declarați admiși pentru a participa la concurs 100 de candidați, dintre aceștia doar 19 reușind să treacă de testele grilă.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta listele complete cu punctajele tuturor candidaților declarați admiși la proba eliminatorie privind testele grilă de verificare a cunoștințelor juridice.
 
Potrivit Calendarului detaliat al concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 16 – 17 octombrie 2021 se va desfășura proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice la drept civil, drept procesual civil și, respectiv, la drept penal și drept procesual penal.
 
Aceleași probe vor fi susținute, în aceeași perioadă și de către candidații la concursul de admitere în magistratură.

Sursa foto: Google Maps
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Admitere în magistratură!
Cine a luat cea mai mare notă din Constanţa şi Tulcea

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Un om devotat și de încredere“ Doliu în Judecătoria Constanța! A murit un apreciat grefier al instanței

23 Jan 2024 1579

Beatrice Silvia Șișman s-a întors la Parchetul Curții de Apel Constanța. Gabriela Rugea, încadrată la Parchetul Judecătoriei Babadag

22 Jan 2024 704

Admitere în magistratură! Încep interviurile pentru testarea psihologică (DOCUMENT)

10 Jan 2024 818

Anticorupția, în doliu A murit un procuror șef din DNA!

13 Nov 2023 3011

„Un dedicat profesionist al dreptului“ A murit un magistrat-asistent din Înalta Curte de Casație și Justiție

29 Oct 2023 1898

Doliu în magistratură! Rozalina Rădoi, fost judecător al Curții Supreme, s-a stins din viață. Mesajul CSM

24 Oct 2023 958

Emoții la admitere! Candidații pentru magistratură și INM au susținut examenele scrise eliminatorii (FOTO)

08 Oct 2023 1409

Admitere în magistratură și la INM Peste o mie de candidați au luat note de trecere după prima probă (DOCUMENTE)

22 Sep 2023 3221

Lista judecătorilor pensionari care se întorc în sistem! „Simt că pot să mai pronunț soluții de care să fiu mândru“

15 Sep 2023 2352

Doliu în magistratură! A murit judecătoarea Ștefana Andrada Pavel

14 Sep 2023 2044

Știri justiție Peste 3.000 de candidați susțin azi probe pentru admiterea în magistratură și la INM (FOTO)

10 Sep 2023 6264

Admitere în magistratură! 15 posturi de judecător și opt de procuror la instanțele și parchetele din Dobrogea. Tabelul candidaților înscriși (DOCUMENTE)

31 Aug 2023 8698

Doliu în magistratură! A murit fostul judecător Georgeta Anton. Anunțul CSM

29 Aug 2023 2204

Procurorii DIICOT, în doliu! A murit fostul magistrat Sorin Vlădescu

28 Aug 2023 2208

Platon Mihai Felix, Hacan Emrah Agisuna, Adriana Stoian, Diana Cezara Istrate și Elena Cerasela Gheorghe Constanța are de azi noi procurori și judecători!

18 May 2023 1733