Lista completă! Admitere în magistratură! O tânără din Tulcea, cel mai mare punctaj din Dobrogea la grilele eliminatorii (documente)


 
  • Consiliul Superior al Magistraturii a publicat listele cu rezultatele obținute la testele grilă eliminatorii de către candidații pentru magistratură și Institutul Național al Magistraturii.
  • Printre candidații care au ocupat primele poziții la concursul de admitere în magistratură se numără tulceanca Oana Socotitu (înscrisă și pentru INM, dar și pentru Tribunalul Tulcea).
  • Din cei aproape 1400 de candidați care au fost admiși pentru a susține examenul de intrare în magistratură, doar 266 au reușit să treacă de testele grilă.
  • La INM, pe locul doi cu punctajul obținut la testarea grilă s-a situat subinspectorul de poliție Ionuț Radu Baicea, șef de promoție în 2020 al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza“.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta listele complete cu punctajele tuturor candidaților declarați admiși la proba eliminatorie privind testele grilă de verificare a cunoștințelor juridice.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele testelor grilă eliminatorii la concursul privind admiterea în magistratură și admiterea la Institutul Național al Magistraturii.
 
Printre candidații care au ocupat primele poziții la concursul de admitere în magistratură se numără tulceanca Oana Socotitu (înscrisă și pentru INM, dar și pentru Tribunalul Tulcea). Oana Socotitu este avocat în Baroul București.
 
Cu un rezultat de 86 de puncte la testele grilă eliminatorii, tânăra s-a situat pe locul 14 din 266 de candidați admiși, punctajul său fiind al cincilea pe țară. Astfel, trei candidați au obținut 90 de puncte, unul -89 de puncte, unul a obținut 88 de puncte, trei au fost notați cu 87 de puncte, iar alți șase, printre care și Oana Socotitu, cu 86 de puncte.
 
Astfel, precizăm că din cei aproape 1400 de candidați care au fost admiși pentru a susține examenul de intrare în magistratură, doar 266 au reușit să treacă de testele grilă.
 
Totodată, în ce privește candidații admiși pentru Institutul Național al Magistraturii – Auditor de justiție, pe locul al doilea, cu 96 de puncte, s-a situat subinspector de poliție Ionuț Radu Baicea, șef de promoție în 2020 al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza“.
 
Acesta este absolvent cu diplomă de licență al Facultății de Științe Juridice și Administrative, specializarea Drept.
 
„Pentru rezultatele excepționale în activitatea profesională, absolventul se recompensează cu înscrierea gradului, numelui și prenumelui pe placa de onoare a Academiei de Poliție «Alexandru Ioan Cuza»“, se arată în comunicatul remis în cursul anului trecut de instituția de învățământ.
 

La admiterea ca auditor de justiție, subinspectorul de poliție s-a clasat pe locul al doilea, pe lista admișilor, din 609 de candidați admiși.
 
În ce privește admiterea la INM, din cei peste 2450 de candidați admiși pentru a susține examenul pentru auditori de justiție, doar 609 au trecut de testele grilă.

 
Avocat și arhitect urbanist
 
Pe de altă parte, tot printre primele locuri la testele grilă, pentru personalul asimilat judecătorilor și procurorilor, s-a situat și avocatul Sebastian Boțic, acesta fiind, de asemenea, și arhitect urbanist. Acesta a fost notat cu 64 de puncte, clasându-se astfel pe locul 7 din cei 19 candidați admiși.
 
Amintim, pentru personalul asimilat judecătorilor și procurorilor au fost declarați admiși pentru a participa la concurs 100 de candidați, dintre aceștia doar 19 reușind să treacă de testele grilă.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta listele complete cu punctajele tuturor candidaților declarați admiși la proba eliminatorie privind testele grilă de verificare a cunoștințelor juridice.
 
Potrivit Calendarului detaliat al concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 16 – 17 octombrie 2021 se va desfășura proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice la drept civil, drept procesual civil și, respectiv, la drept penal și drept procesual penal.
 
Aceleași probe vor fi susținute, în aceeași perioadă și de către candidații la concursul de admitere în magistratură.

Sursa foto: Google Maps
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Admitere în magistratură!
Cine a luat cea mai mare notă din Constanţa şi Tulcea

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Admitere în magistratură! Cum s-a descurcat tânăra din Tulcea care obținuse cel mai mare punctaj din Dobrogea la testele grilă. Rezultatele complete (documente)

22 Nov 2021 1909

Rocada mare la magistrați! Procurorii pot da roba de anchetator pe cea de judecător. Au locuri și la Judecătoria Constanța! (document)

22 Nov 2021 561

#DobrogeaDigitală „Instalarea Curței de Apel din Constanța”

14 Apr 2021 2423

(Foarte) Greu de exclus din magistratură Judecătorul din Constanța care nu poate fi dat afară din profesie, deși s-a încercat de două ori

19 Oct 2020 2875

Fost președinte de secție din instanțele constănțene, la proces pentru a rămâne magistrat

04 Sep 2020 1232

Doliu în magistratura din Constanța! A murit o fostă judecătoare

15 Aug 2020 2557

​Irina-Marilena Cambrea și Viorel Badea, delegați în fruntea Institutului Naţional al Magistraturii

12 Jun 2020 929

Doliu în magistratură! A murit Maria Trandabăţ, fost procuror DIICOT

30 Mar 2020 2264

CSM a aprobat calendarul estimativ al concursurilor şi examenelor previzionate pentru anul 2020

23 Feb 2020 1376

Judecător constănţean, suspendat din funcţie, până la excluderea din magistratură. Ce funcţie a deţinut

08 Feb 2020 2129

„Cheltuieli fără bază legală“ Ce vrea Curtea de Conturi de la Consiliul Superior al Magistraturii

14 Jan 2020 1856

12 posturi de conducere vacante la instanţele dobrogene

10 Jan 2020 1041

Forţe proaspete în magistratură. Cine sunt noii procurori şi judecători din Dobrogea

08 Jan 2020 5308

Magistratul Matei Dragomir, undă verde de la CSM

16 Nov 2019 2690

Fostul președinte al Secției civile a Judecătoriei Constanța, exclus din magistratură. Din nou

15 Nov 2019 2022