Fost șef al Parchetului Judecătoriei Mangalia Procurorul Augustina Liliana Vengherschi susține mâine interviul pentru a deveni judecător

Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța

Procurorul Augustina Liliana Vengherschi, fost prim-procuror delegat al Parchetului Judecătoriei Mangalia, va susține mâine, 18 ianuarie 2024, interviul pentru numirea în funcția de judecător.
 
Procurorul a înaintat la finele anului trecut o solicitare către Consiliul Superior al Magistraturii pentru a fi numită în funcția de judecător, în cadrul procedurii deschise de CSM.
 
Acum, CSM a anunțat că interviul pentru numirea din funcția de procuror în cea de judecător va fi susținut de către toți candidații mâine, 18 ianuarie 2024, în fața Secției pentru Judecători a consiliului.
 
Conform datelor oficiale, magistratul Augustina Liliana Vengherschi a solicitat să fie numită în funcția de judecător al Judecătoriei Târgoviște.
 
Aceasta este programată la interviul în fața Secției pentru Judecători începând cu ora 12.30.
 
Interviul se va desfășura la sediul CSM din București, Calea Plevnei, Sala Plenului.
 
Augustina Liliana Vengherschi a fost numită în funcția de procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia prin Decretul nr. 1274/2019 al președintelui Klaus Iohannis.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Răzvan Arcadiu Vitoș, propus președinte în continuare al Tribunalului Tulcea
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Averea și interesele Augustinei Liliana Vengherschi, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Mangalia (DOCUMENTE)

16 Jul 2023 1640