Justitie

Gata! S-a terminat! Avem soluţia finală în cazul morţii tânărului din Ialomiţa care venise la Constanţa pentru un festival

Judecătorii din Curtea de Apel Constanţa au anunţat azi soluţia definitivă în cazul morţii unui tânăr din Ialomiţa. În primă instanţă, Tribunalul Constanţa a dispus condamnarea inculpatului, de 32 de ani, din Constanţa, la pedeapsa de şase ani şi şase luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.
 
Azi, Curtea de Apel Constanţa a redus pedeapsa principală aplicată inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, de la pedeapsa de 6 ani şi 6 luni închisoare la pedeapsa de 4 ani închisoare. Pedeapsa se execută cu privare de libertate.
 
Curtea de Apel Constanţa a admis în parte acţiunea civilă şi a dispus obligarea inculpatului să plătească părţilor civile (…) şi (…), (părinţi) suma de câte 35.000 de euro fiecare, (…), (soră) suma de 10.000 de euro, (…) şi (…), ( fraţi) suma de câte 10.000 de euro fiecare, în echivalent la data plăţii cu titlul de daune morale.
 
Decizia de azi este definitivă.
 
Inculpatul este suspectat că ar fi intrat într-un conflict cu un tânăr într-un mijloc de transport în comun din Constanţa. La coborârea din autobuz, tânărul din Ialomiţa – venit în Constanţa pentru a participa la un festival de muzică - a căzut şi s-a lovit la cap. El a fost dus la spitalul din Constanţa şi ulterior a fost transportat la un spital din Bucureşti, unde a decedat.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Filmul complet al tragediei Constanţa. Un tânăr a murit după un scandal într-un autobuz

06 Jun 2018 4533