Gucci, Armani, Moncler, Lacoste și Hugo Boss Cele mai mari case de modă din lume, părți vătămate la Judecătoria Constanța!

 
 
  • Conform portalului instanțelor de judecată, în dosarul aflat la Judecătoria Constanța, ca părți vătămate apar: Carolina Herrera, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier, Gucci, Moncler, Lacoste, Hugo Boss, Joop!, Montale, Armani, Cacharel, Lancome, Yves Saint Laurent, Sospiro, Thierry Mugler și Nike.
  • În continuare, tot în acest dosar, părți civile s-au constituit: Chanel, Givenchy, Victoria’s Secret, Versace, Christian Dior, Bvlgari, Burberry dar și Narciso Rogriguez.  
  • Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Constanța, instanță ce se va pronunța la finele acestei luni.
 
 
Cele mai mari case de modă din lume (printre care amintim Gucci, Moncler, Paco Rabanne și Yves Saint Laurent) s-au constituit părți vătămate într-un dosar penal instrumentat de procurorii din Constanța!
 
Este vorba despre un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, care, la finalul cercetărilor specifice, au dispus trimiterea în judecată a unui inculpat pentru punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.
 
În actul de sesizare s-a reţinut că în 2019, inculpatul a fost depistat de către organele de control în incinta Târgului Săptămânal în timp ce comercializa, fără drept, produse purtând mărci identice sau similare cu mărcile Moncler, Givenchy, Victoria’s Secret, Christian Dior, Bvlgari, Burberry, Narciso Rogriguez și cauzând titularilor mărcilor înregistrate un prejudiciu total de 2.550 euro, din care suma de 950 euro reprezintă prejudiciu material, iar suma de 1.600 euro reprezintă prejudiciu moral.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, ca părți vătămate apar: Carolina Herrera, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier, Gucci, Moncler, Lacoste, Hugo Boss, Joop!, Montale, Armani, Cacharel, Lancome, Yves Saint Laurent, Sospiro, Thierry Mugler și Nike.    
 
În continuare, tot în acest dosar, părți civile s-au constituit: Chanel, Givenchy, Victoria’s Secret, Versace, Christian Dior, Bvlgari, Burberry dar și Narciso Rogriguez.
 
Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Constanța, instanță ce se va pronunța la finele acestei luni.
 
Oricare va fi decizia Judecătoriei Constanța, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.

 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Constanța. Hoț cu gusturi fine!
Închisoare cu executare după ce furat șase sticle de șampanie Moet & Chandon Rose

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Producătorul canadian Canada Goose, celebru pentru gecile de lux, a cumpărat o fabrică în România

29 Nov 2023 1026

Constănțean, trimis în judecată pentru că vindea în târgul săptămânal haine „de la“ Moncler, Chanel și Burberry

21 Jan 2022 9215