Interceptări în dosarul lui Petrof Paul, fostul șef al Vămii Constanța Sud Agigea, directorul Vămii București!



Petrof Paul, fostului șef al Vămii Constanța Sud Agigea, în prezent director al Direcției Regionale Vamale București, cercetat de procurorii DNA, a fost arestat preventiv, de judecătorii de la Tribunalul București!
 
Potrivit digi24.ro, „în referatul de arestare, procurorii arată că șeful Vămii București a cerut 50 de mii de auro unui om de afaceri căruia îi promisese că va închide ochii la niște nereguli“.
 
„Într-o discuție cu fiul lui, Paul Petrof îi zice că a bătut palma, și că din mită va plăti avansul pentru un apartament în Constanța.
 
Discuție șeful Vămii București – fiu:
 
Paul Petrof: Deci ăsta plătește 50 de mii avansul.
 
Fiu: O nesimțire.
 
Paul Petrof: Acuma, la ce i-am făcut io, acuma tre' să plătească avansul. Și pe urmă, noi, ratele. Aveai tu de un' să dai avans?
 

Fiu: Doamne ferește!
 
Paul Petrof: Avansul, dă (omul de afaceri) 50 de mii.

 
Fiu: Aha! Bravo! Eu nu mă bag, nu știu nimic. Ăla e al tău“, conform digi.
 
Tot potrivit sursei, „în documentul anchetatorilor apare și momentul în care inspectorii vamali au mers în control la un centru comercial din estul Capitalei. Ca să închidă ochii, negociau mita pe loc“.
 
Continuarea pe digi24.ro
 

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. 

 
Comunicatul DNA poate fi citit integral AICI

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Apartament la Eforie – Constanța
Averea și interesele lui Petrof Paul, fostul șef al Vămii Constanța Sud Agigea, directorul Vămii București, reținut de DNA! (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Petrof Paul, fostul șef al Vămii Constanța Sud Agigea, directorul Vămii București, rămâne în arest!

06 Mar 2024 884

Petrof Paul, fostul șef al Vămii Constanța Sud Agigea, directorul Vămii București, arestat preventiv!

15 Feb 2024 652

Apartament la Eforie – Constanța Averea și interesele lui Petrof Paul, fostul șef al Vămii Constanța Sud Agigea, directorul Vămii București, reținut de DNA! (DOCUMENTE)

14 Feb 2024 1932

Oficial, de la DNA! Petrof Paul, fostul șef al Vămii Constanța, în prezent șeful Direcției Regionale Vamale București, reținut!

14 Feb 2024 731