Judecătoarea constănțeană Adriana Elena Gherasim, de la Curtea Supremă, undă verde de la CSM pentru pensionare

Sursa foto: Înalta Curte de Casație și Justiție a României
 
Magistratul Adriana Elena Gherasim, din Constanța, în prezent judecător al Înaltei Curți de Casație și Justiție, Curtea Supremă a României, iese la pensie!
 
Solicitarea magistratului privind eliberarea din funcție, prin pensionare, a fost aprobată cu unanimitate de Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.
 
Acum, cererea a fost înaintată Președintelui României, pentru semnarea decretului de eliberare din funcția de magistrat, ca urmare a pensionării.
 
Amintim, până în anul 2015, magistratul Adriana Elena Gherasim a fost judecător al Curții de Apel Constanța, în cadrul Secției a II-a Civile, de contencios administrativ și fiscal a instanței, iar din 2015 și-a desfășurat activitatea la Curtea Supremă, în cadrul Secției de Contencios administrativ și fiscal, în urma promovării concursului.
 
În aceeași ședință, Secția pentru Judecători a CSM a aprobat cu unanimitate și ieșirea la pensie a magistratului Carmen Daniela Andrei, din cadrul Tribunalului Tulcea, arondat Curții de Apel Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

O elevă din Constanța, Premiul I la concursul național „Legile se aplică și pe net“! Ce a scris liceana în lucrare (DOCUMENTE)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecătoarea constănțeană Adriana Elena Gherasim, de la Înalta Curte, se pensionează!

05 Oct 2023 1129

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 25 mai 2022

26 May 2022 2363

De săptămâna viitoare Un magistrat din Constanţa, judecător la Curtea Supremă de Justiţie a României

16 Jun 2015 4113

Preşedintele Secţiei a II-a civilă din Curtea de Apel Constanţa, fără succes la INM

15 May 2015 2267

De la Curtea de Apel ConstanţaAdriana Elena Gherasim şi Claudiu Iulian Răpeanu vor să judece la Curtea Supremă a României

02 Feb 2015 3208