Judecători și procurori noi la Constanța! Iată cine sunt și ce note au luat! (DOCUMENTE)

  • Georgiana Gabriela Pricină, Ștefana Chitic, Maria Andreea Niță, Adriana Pantelimon, Alexandra Tatiana Ion, dar și Anca Liliana Bogdan, Cătălin Florin Lipici și Diana Ungureanu sunt numele celor opt magistrați noi care vor veni la Constanța.
  • Președintele Klaus Iohannis va semna decretele privind numirea celor opt în funcția de judecător al Judecătoriei Constanța, respectiv de procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
  • Consiliul Superior al Magistraturii a înaintat către Președintele României propunerile privind numirea în funcție a candidaților care au promovat examenul de admitere în magistraturii.
  • În Secțiunea Document pot fi consultate HCSM 1622/30.05.2022 a Secției pentru Judecători și HCSM 787/30.05.2023 a Secției pentru Procurori ale Consiliului Superior al Magistraturii cu toate numele judecătorilor și procurorilor admiși și instanța ori unitatea de parchet pentru care au optat.
Georgiana Gabriela Pricină, Ștefana Chitic, Maria Andreea Niță, Adriana Pantelimon, Alexandra Tatiana Ion, dar și Anca Liliana Bogdan, Cătălin Florin Lipici și Diana Ungureanu, aceștia sunt cei opt judecători și procurori noi care se pregătesc să vină la Constanța, după ce au promovat examenul de admitere în magistratură.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a înaintat Președintelui României propunerile de numire în funcțiile de judecător și, respectiv, procuror a candidaților care au promovat examenul organizat de CSM cu sprijinul Institutului Național al Magistraturii în perioada octombrie 2022 – iunie 2023.
 
Cei opt proaspăt magistrați, dintre care cinci sunt judecători și trei procurori, au optat pentru Judecătoria Constanța și Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, unele dintre cele mai încărcate instanțe și unități de anchetă din țară, prin prisma numărului de cauze.
 
În total, sunt 51 de judecători și 15 procurori declarați admiși la concursul de admitere în magistratură.
 
Rezultatele magistraților care vin la Constanța
 
Notele obținute de viitorii magistrați pentru care președintele va semna decretul privind numirea în funcție sunt cuprinse în Tabelul cu rezultatele definitive obținute de candidați la concursul de admitere în magistratură organizat în perioada 14 octombrie 2022 – 15 iunie 2023.
 
Georgiana Gabriela Pricină, viitor judecător al Judecătoriei Constanța, a obținut 7,70 la testarea grilă, 6,82 la proba scrisă, având media 7,26 la etapa I și promovând interviul cu 9,74.
 
Ștefana Chitic, viitor judecător, a obținut 7,10 la testarea grilă, 6,62 la proba scrisă, având media 6,86 la etapa I și promovând interviul cu 8,14.
 

Maria Andreea Niță, viitor judecător, a obținut 7,00 la testarea grilă, 6,53 la proba scrisă, având media 6,77 la etapa I și promovând interviul cu 8,94.
 
Andreea Pantelimon, viitor judecător, a obținut 7,20 la testarea grilă, 6,25 la proba scrisă, având media 6,86 la etapa I și promovând interviul cu 9,54.

 
Alexandra Tatiana Ion, viitor judecător, a obținut 6,90 la testarea grilă, 6,12 la proba scrisă, având media 6,51 la etapa I și promovând interviul cu 7,00.
 
Anca Liliana Bogdan, viitor procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a obținut 7,30 la testarea grilă, 6,86 la proba scrisă, având media 7,08  la etapa I și promovând interviul cu 9,12.
 
Cătălin Florin Lipici, viitor procuror, a obținut 7,10 la testarea grilă, 6,34 la proba scrisă, având media 6,72 la etapa I și promovând interviul cu 8,30.
 
Diana Ungureanu, viitor procuror, a obținut 7,10 la testarea grilă, 6,53 la proba scrisă, având media 6,82 la etapa I și promovând interviul cu 9,80.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate HCSM 1622/30.05.2022 a Secției pentru Judecători și HCSM 787/30.05.2023 a Secției pentru Procurori ale Consiliului Superior al Magistraturii cu toate numele judecătorilor și procurorilor admiși și instanța ori unitatea de parchet pentru care au optat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
George Pelehra, din Constanța, judecător în București! Magistrații stagiari din Constanța, numiți în funcție (DOCUMENTE)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.