Judecătoria Constanța Maria și Marian Saioc au contestat amenzile primite după ce au intrat în biroul lui Emil Boc, primarul Clujului (VIDEO)

Pe rolul Judecătoriei Constanța, a fost înregistrat, pe secția civilă, dosarul cu numărul 25659/212/2023, aflându-se în stadiul de fond.
 
Vorbim astfel de un proces descis de Maria și Marian Saioc împotriva Municipiul Cluj Napoca, prin Primar. Dosarul a fost înregistrat pe 28 septembrie 2023, vizând ca obiect plângerea contravențională PL 459953 și PL 459954.
 
Amintim că în vara acestui an, pe pagina de Facebook a Mariei Saioc, din Constanța, apropiată de grupul AUR Constanța, alături de soțul ei cu care s-a căsătorit în vara acestui an, Marian Saioc, au fost la primăria din Cluj, la primarul Emil Boc, iar de acolo a postat o filmare.
 
Filmarea începe cu primarul Emil Boc care îl dădea afară din birou pe Marian Saioc. Când activistul l-a anunțat că este filmat, Emil Boc i-a spus „Haideți, vă rog, să stăm jos, calm!”. Edilul din Cluj a precizat că „Fără permisiunea mea nu aveți voie să filmați!'. Cei doi i-au mai zis primarului că ei nu fac politică.
 
'La Primăria din Cluj, Emil Boc ne îmbrâncește pentru a scăpa de întrebari incomode. Emil Boc încearcă să ne deposedeze de un telefon și ne confiscă o lavaliera! în urma sesizarilor noastre Clujul a scăpat de mirosul insuportabil dar a ramas cu mafia imobiliară pe care Kövesi o tolerează?', a spus Maria Saioc, în comentariul care a însoțit clipul postat pe Facebook. Video poate fi văzut mai jos.
 

 
Ca urmare a acestui eveniment, a urmat o nouă postare a Mariei Saioc pe pagina de Facebook, unde preciza că ”Ajunși acasă, am primit câte 3000 de lei de fiecare! Pe motiv că l-am deranjat pe măritul împărat! Vrem să contestam procesele verbale! Împăratul Emil Boc ne-a sancționat cu 1200€! Căutam un avocat Pro bono”, a declarat Maria Saioc. Astfel, acum în instanță contestă amenzile primite la Cluj.
 
 
 Citește și

Protest în benzinării la Constanța după votul negativ acordat de Austria la decizia de aderare a României la spațiul Schengen (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scandal în zona Catedralei Arhiepiscopale din Constanța. Două persoane, sancționate de polițiștii locali (GALERIE FOTO+VIDEO)

06 Jan 2022 2799

Modificări în cadrul societății Tehnoconstruct Marine Operations SRL

29 Sep 2020 1865

Un cunoscut jurnalist şi-a pus capăt zilelor. Trupul a fost găsit în pădure, sfâşiat de animale

12 Sep 2017 3853