Judecătorii resping cererea lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, de liberare condiţionată! (MINUTĂ)



  
Judecătoria Sectorul 4 Bucureşti s-au pronunțat miercuri, 17 aprilie 2024, în dosarul în care Mazăre Radu Ștefan, fostul primar al Constanței, cere să fie eliberat condiționat!

Instanța a respins cererea de liberare condiţionată. 

Decizia nu este una definitivă! 

Hotărârea a fost luată potrivit datelor noastre de completul de judecată prezidat de Stoicea Sara Gabriela. 
 
MINUTĂ

Solutia pe scurt: În baza art. 587 alin. (2) C.proc.pen. raportat la art. 59 C.pen. din 1969 cu aplicarea art. 5 alin. (1) C.pen. respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul-condamnat MAZĂRE RADU ȘTEFAN, în prezent deţinut în Penitenciarul București-Jilava, ca neîntemeiată. În temeiul art. 587 alin. (2) din C.proc.pen., fixează termen de reiterare de 9 luni, care va curge de la rămânerea definitivă a prezentei sentințe, după expirarea căruia propunerea sau cererea va putea fi reînnoită. În baza art. 275 alin. (2) C.proc.pen. obligă petentul-condamnat la plata către stat a sumei de 300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin intermediul grefei instanței astăzi, 17.04.2024.


Decizia nu este una definitivă. 

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, află miercuri dacă va fi eliberat condiționat!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecătorii explică de ce i-au respins lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, cererea de eliberare condiționată!

26 Apr 2024 5956