Justiție Constanța Mega Instal Gaz Service SRL în conflict cu autoritățile locale din comuna Limanu. A fost stabilit un nou termen în dosar


 Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul nr. 7904/118/2023, care are ca obiect pretentii obligaţia de a face/ despăgubiri.

Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 17.11.2023, pe secția de contencios administrativ şi fiscal. Obiectul dosarului constă în pretentii obligaţia de a face/ despăgubiri, fiind în stadiul de fond.

Părți în dosar sunt Mega Instal Gaz Service SRL cu sediu ales, în calitate de reclamant, Consiliul Local al Comunei Limanu, în calitate de pârât, Unitatea Administrativ Teritoriala Limanu, în calitate de pârât.   

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, a fost stabilit termen în dosar data de 25.09.2024.

În ședința din 10.04.2024, judecătorii au amânat cauza.

Pentru imposibilitatea prezentarii avocatului, amână judecarea cauzei la data de 25.09.2024.

Document: Încheiere de şedinţă  10.04.2024- se arăta în soluția pe scurt de la acea dată.

 

Despre Mega Instal Gaz Service SRL
 

Societatea Mega Instal Gaz Service SRL a fost înființată în anul 2016, are sediul în municipiul Constanța, Aleea Universității, nr. 6 și se ocupă de „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat”.


Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat și administrator este Ciobanu Tudorel.

Acesta mai este asociat și administrator în Lido Star SRL și Terra Foraje Instal SRL. Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Mega Instal Gaz Service SRL, cu 17 salariați, a înregistrat o cifră de afaceri de 3.330.772 lei și un profit de 838.828 lei.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:

Judecătorii au anulat cererea de chemare în judecată formulată de Mega Instal Gaz Service SRL în contradictoriu cu Consiliul Local şi Primăria Limanu

 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecătorii au anulat cererea de chemare în judecată formulată de Mega Instal Gaz Service SRL în contradictoriu cu Consiliul Local şi Primăria Limanu

04 Apr 2024 592

Consiliul Local Limanu pierde, pe fond, procesul împotriva unei firme din Constanța

01 Mar 2024 715