Justiție Constanța Procesul dintre AFI SRL și Olgun Expres SRL a ajuns la Judecătoria Constanța

  • Este vorba de procesul prin care Administrația Fondului Imobiliar SRL (fostă RAEDPP Constanța) este reclamant, iar Olgun Express SRL este pârât, iar în proces se află și Municipiul Constanța ca intervenient
 
Pe 20 martie 2024, la Judecătoria Constanța, s-a înregistrat dosarul 4326/118/2023, pe secția civilă, având ca obiect obligația de a face.
 
Este vorba de procesul prin care Administrația Fondului Imobiliar SRL (fostă RAEDPP Constanța) este reclamant, iar Olgun Express SRL este pârât, iar în proces se află și Municipiul Constanța ca intervenient. Nu s-a stabilit un prim termen în cauză.
 
Amintim că magistrații de la Tribunalul Constanța și-au declinat competența în dosarul cu număr unic 4326/118/2023, înregistrat pe rolul secţiei a II-a civilă, având ca obiect acţiune în constatare.


La termenul din 13.03.2024, magistrații au declinat competenţa de soluţionare a cauzei civile cu obiectul acţiune în revendicare - obligaţia de a face - rectificare înscriere carte funciară - pretenţii în răspundere civilă delictuală, privind cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta AFI SRL în contradictoriu cu pârâta Olgun Expres SRL, în favoarea Judecătoriei Constanţa, spre competentă soluţionare.


„Dispune trimiterea, de îndată, a dosarului, către Judecătoria Constanţa. Fără cale de atac, conform art.132 alin.3 prima teză C.proc.civ.rep. Pronunţată astăzi, 13.03.2024, punerea soluţiei la dispoziţia părţilor fiind realizată prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 402 teza finală C.proc.civ.rep.", se arată în hotarârea 261/2024 din 13.03.2024.

În 2022, compania Olgun Expres SRL a raportat o cifră de afaceri de 285.882 lei, profit de 74.140 lei și 2 angajați.


Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 532,93%, potrivit www.termene.ro.


Olgun Expres SRL este controlată de omul de afaceri Azis Ecuan, care în 2010 a fost deposedat de doi bărbați de geanta în care se aflau aproximativ 4 kg de aur. La acel moment, Olgun Expres SRL opera o bijuterie în cartierul constănțean Tomis III.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Magistrații de la Tribunalul Constanța și-au declinat competența într-un dosar în care AFI SRL este reclamantă! Despre ce este vorba?

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.