Locotenent colonel Donici Viorel, numit prim procuror adjunct la Parchetul Militar Cluj



Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcția de prim procuror adjunct la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj a locotenent colonel magistrat Donici Viorel, procuror militar în cadrul acestei unități de parchet, pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 06.03.2024.
 
De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcția de procuror militar șef al Secției judiciare din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj a căpitan magistrat Pop George Ion, procuror militar în cadrul acestei unități de parchet, pentru o perioadă de 3 ani, înceând cu data de 06.03.2024.
 
În final, Secţia pentru procurori din CSM a hotărât numirea în funcția de procuror militar șef al Biroului documente clasificate din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj a căpitan magistrat Popescu Dan Adndrei, procuror militar în cadrul acestei unități de parchet, pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 06.03.2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 

LISTĂ
Mai mulți procurori, numiți judecători! Printre ei, Vengherschi Augustina Liliana, de la Parchetul Judecătoriei Mangalia

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viorel Donici, noul prim procuror militar adjunct al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj

28 May 2023 1841