Magistratul Izabela Stoian, președinte în Tribunalul Tulcea pentru încă șase luniMagistratul Izabela Stoian, judecător cu grad profesional de curte de apel, va rămâne președinte al Secției Civile, de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Tulcea pentru încă șase luni, a decis Consiliul Superior al Magistraturii!
 
Tribunalul Tulcea este arondat Curții de Apel Constanța.
 
Secția pentru Judecători a CSM a hotărât în ședința de ieri, 21 septembrie 2023, prelungirea delegării magistratului tulcean în funcția de conducere din Tribunalul Tulcea.
 
Delegarea este valabilă începând cu data de 3 octombrie 2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
Ce judecători au promovat la Înalta Curte de Casație și Justiție a României. LISTA
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri justiție Constanța Magistrat din conducerea Tribunalului Tulcea, în atenția CSM

18 Sep 2023 620

Ce a decis CSM pentru președintele Judecătoriei Măcin și un președinte din Tribunalul Tulcea, instanțe arodante CA Constanța

17 Mar 2023 841

Judecătoarea Izabela Stoian, delegată preşedinte în Tribunalul Tulcea

25 Sep 2020 2252

Izabela Stoian, nou președinte în Tribunalul Tulcea

23 Sep 2020 2449