Justitie

Mai mulţi bărbaţi din Constanţa, ademeniţi de o tânără într-un apartament pentru servicii sexuale, au fost tâlhăriţi. Primele condamnări

Trimişi în judecată de procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru tâlhărie calificată, doi bărbaţi şi o femeie au fost condamnaţi în primă instanţă de magistraţii Judecătoriei Constanţa. Unul dintre inculpaţi s-a ales cu patru ani şi şase luni de închisoare cu executare, iar celălalt s-a ales cu aproape cinci ani şi jumătate de detenţie. Asta în timp ce tânăra a luat doi ani cu suspendare.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că, în contextul unor presupuse prestări de servicii sexuale contra cost, tânăra ar fi ademenit într-un apartament din Constanţa trei bărbaţi, care au fost tâlhăriţi de „colegii“ fetei.
 
Unul dintre cei care au căzut în plasa fetei este un cetăţean căruia i s-au furat un ceas mecanic şi aproximativ 3.000 de lei. A doua victimă a fost lăsată fără 500 de lei, pe care aceasta o remisese contra serviciilor sexuale şi a cărei restituire o solicitase. A treia victimă a fost deposedată de aproximativ 2.000 de lei.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai mulţi constănţeni, tâlhăriţi după ce au fost ademeniţi la o partidă de sex. Cine merge la închisoare

19 Jan 2019 983

Taximetrişti din Constanţa, tâlhăriţi de trei bărbaţi neidentificaţi

02 Nov 2018 3058

Talhariti cu sisul la gat

27 Jun 2009 915