Maria Colțatu, de la cafeneaua Botanica, din Constanța, proces la Tribunal!

 
 
  • Maria Colțatu, Apostol Alexandru Ion (decedat la finele anului trecut) și Vlad Augustin Dobrescu, de la CTC, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de hip-hop din România, au fondat în 2020 SC Supadupă SRL, sub umbrela căreia se află brandul SUPADUPA.
 
 
Maria Colțatu, cea care, alături de Alexandru Ion Apostol (decedat anul trecut) au pus bazale conceptului Botanica (cafenea Botanica, situată pe strada Mircea cel Bătrân) și totodată unul dintre fondatorii SC Supadupă SRL, sub umbrela căreia se află brandul SUPADUPA, proces la Tribunalul Constanța!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, este vorba despre dosarul cu numărul unic 3533/118/2023.
 
Cauza a fost înregistrată pe rolul Secţiei a II-a civilă din Tribunalului Constanţa, la data de 16 mai 2023, părțile fiind Maria Colțatu (reclamant), în timp ce Flori Vin și Cafea SRL și Anda Luiza Jurca sunt pârâți.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, cauza are ca obiect „retragere asociat“, iar până în prezent nu a fost stabilit un prim termen.
 
Facem precizarea că am încercat să obținem un punct de vedere de la Maria Colțatu cu privire la dosarul din instanță.
 
Contactată telefonic, Maria Colțatu a menționat că trebuie să se consulte cu avocatul său, înainte de a face declarații pe marginea dosarului.
 
În cazul în care Maria Colțatu ne va trimite, totuși, un punct de vedere, acesta va fi publicat în cel mai scurt timp.      

 
Pe SC Flori Vin și Cafea SRL funcționează cunoscuta cafenea Botanica, situată pe strada Mircea cel Bătrân nr. 129, din municipiul Constanța.
 

Până nu de mult, asociații Flori Vin și Cafea SRL au fost Maria Colțatu și Alexandru Ion Apostol (decedat aproape de finele anului trecut), cei doi fiind fondatorii conceptului Botanica.
 
Potrivit datelor oficiale, Alexandru Ion Apostol a figurat, alături de Enache Ramona, ca asociat (cu părți egale) și administrator în SC Hortensia-Serrata SRL, fondată în 2012, cu sediul social în Medgidia și cu obiect de activitate „comerț cu amănuntul flori, plante și semințe“.
 
Flori vin și Cafea SRL - cafeneaua Botanica, din Constanța
 
Așa cum arătam și mai sus, o altă firmă în care a figurat Alexandru Ion Apostol este SC Flori vin și Cafea SRL, pe care funcționează cafeneaua Botanica, din Constanța.
 
SC Flori vin și Cafea SRL (cu sediul social în Constanța) s-a înființat în 2018 asociat unic fondator și administrator fiind Maria Colțatu, din București, având ca obiect de activitate comerț cu amănuntul flori, plante, semințe.
 
În luna noiembrie 2018, Maria Colțatu l-a cooptat în firmă, cu 50%, pe Apostol Alexandru Ion și amândoi vor administra societatea.
 
În luna martie 2020, Maria Colțatu și Alexandru Ion Apostol îl numesc administrator pe Iulian Daniel Goțea, din Constanța.
 
Firma va fi administrată de cei trei menționați mai sus, până la în noiembrie 2020, când Goțea va fi revocat.
 
În luna august 2021, asociații Apostol și Colțatu au schimbat obiectul principal de activitate în baruri și alte activități băuturi. 
 
Potrivit datelor oficiale, cifra de afaceri pe anul 2021 este de 113.385 euro și profit 21.039 de euro. 
 
În anul 2021, Maria Colțatu și Apostol Alexandru Ion au deschis, alături de Valeria Rusnac, din Constanța, SC Gogovegans SRL, cu obiect de activitate comerț cu amănuntul flori, plante, semințe, sediul social fiind pe strada Pescăruș.
 
Societatea Gogovegans SRL are punct de lucru declarant pe Ciprian Porumbescu, spațiu comercial, iar pe anul 2021 compania a declarat, cu doi angajați, o cifră de afaceri de 12.381 de euro și un profit de 3.653 de lei.
 
În 2020, Maria Colțatu, Apostol Alexandru Ion și Vlad Augustin Dobrescu, de la CTC, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de hip-hop din România, au fondat SC Supadupă SRL, sub umbrela căreia se află brandul SUPADUPA.
 
Supadupă SRL se ocupă de restaurante.
 
Societatea s-a înființat în Constanța, cu sediul social într-un apartament în Tomis Nord, dar activitatea se desfășoară în București, având puncte de lucru pe I. Câmpineanu 21, str. Frumoasă 43 și Haralambie Botescu nr. 2.
 
Firma a declarant pentru 2021, cu doi angajați, o cifră de afaceri de 361.033 de euro și un profit de 45.717 de euro.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Un nou parc eolian în județul Constanța! Titularul proiectului este Elektra Power SRL, firmă controlată de Dan George Oproescu și Alina Diana Teodorescu

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Schimbări la nivelul obiectului secundar de activitate al Padel Club SRL

13 Jun 2024 314

Firme Constanța Romar Oil SRL își închide mai multe sedii secundare

12 Jun 2024 505

Firme Constanța Oz-Kayra SRL, dizolvată și lichidată. Decizia asociaților

12 Jun 2024 432

Firme Constanța Schimbări în cadrul Sunrise Estival SRL, în urma decesului unui asociat

12 Jun 2024 420

Societate nouă, deschisă la Constanța. Iată cu ce se ocupă Daytona Street Food SRL

12 Jun 2024 422

Firme Constanța Restaurant nou, deschis în Valu lui Traian. Iată cine îl administrează

12 Jun 2024 542

Familia Caraman din Tulcea mută afacerile cu cereale la Constanța și spulberă concurența. Smag Group SRL, fosta Cristian Impex SRL, locul I în top afaceri cu cereale din județul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Jun 2024 10763

Firme Constanța Un afacerist turc a înființat o societate care activează în domeniul transporturilor

11 Jun 2024 443

Firme Constanța Gurmandescu SRL își reorganizează capitalul social

07 Jun 2024 488

Firme Constanța Decizii importante luate în cadrul Duna Mar Trans SRL

07 Jun 2024 505

Firme Constanța Orient Special Transport SRL deschide un nou punct de lucru și închide un altul

07 Jun 2024 416

O nouă societate, deschisă la Constanța. Iată cu ce se ocupă Global Village Development SRL

07 Jun 2024 546

Firme Constanța Gricos Nautics SRL își schimbă sediul social

07 Jun 2024 402

Dragon First Trader Import Export Corporation SRL își deschide puncte de lucru în Constanța

07 Jun 2024 518

Imobiliare Constanța O firmă din Capitală edifică un imobil alimentație publică la Neptun, Mangalia

07 Jun 2024 359