Mihai Marius Aurel (Pitbull) și Rafte Daniel, trimiși în judecată de DIICOT

  • Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. 

Mihai Marius Aurel (Pitbull) și Rafte Daniel au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, dosarul 1489/118/2024, cu obiect „trafic internaţional de droguri (Legea 143/2000 art. 3)“, a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, părțile fiiind „Mihai Marius Aurel“ (inculpat) și „Rafte Daniel“ (inculpat).
 
Primul termen în faza camerei preliminare a fost fixat pentru data de 5 aprilie 2024.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

 
Investitorul imobiliar Daniel Rafte, eliberat din arestul preventiv!
 

UPDATE. Ce a declarat Stila Sarafu la Parchetul Judecătoriei Constanța! (FOTO+VIDEO)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.