New Half SRL pierde în primă instanță procesul cu Primăria Constanța care vrea desființarea unor construcții de pe un sector de plajă din municipiu


Magistrații de la Tribunalul Constanța s-au pronunțat în dosarul nr. 7918/118/2023 aflat pe rolul secției de contencios administrativ şi fiscal, având ca obiect suspendare executare act administrativ dispoziția nr. 3.360/26.10.2023.
 
Reclamant în dosar este societatea comercială New Half SRL iar pârât Primăria Constanța prin primar.
 
Dispoziția atacată viza desființarea pe cale administrativă a lucrărilor de contrucții realizare fără autorizație de construire pe terenul aparținînd domeniului public al statului, sector plaja Constanța 1, subsector 3R, trei containere monobloc, structură metalică, închideri panouri sandwich, două pergole de lemn cu învelitoare de stuf și spațiu depozitare din material lemnos de către societatea comercială în cauză.
 
La termenul din 16 ianuarie a.c., judecătorii au respins cererea celor de la New Half SRL.
 
Iată soluția pe scurt: „Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei Primăria Constanţa. Respinge cererea ca fiind formulată în contradictoriu cu o persoană fără calitate procesuală pasivă. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicarea hotărârii. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată astăzi, 16.01.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”.
 
Decizia poate fi așadar atacată cu recurs.
 
New Half SRL
 
Firma a fost înființată în 2021, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Revoluției din 22 Dec.1989, Nr. 16 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 – Restaurante și aparține lui Nicola Marco, care mai figurează și în Dom Papaya Beach SRL.


SRL-ul are și un punct de lucru temporar pe sectorul de plajă Constanța 1, potrivit unui contract de asociere.

Cifra de afaceri din 2022 a fost de 116,349 lei, cu un profit de 2,233 lei și un singur angajat, potrivit www.termene.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Primarul municipiului Constanța a dat în judecată Logistic Word Real. Obiectul lucrărilor este desființare lucrări!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firma New Half SRL și primarul municipiului Constanța, părți într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Constanța

14 Feb 2024 667