Nordis Management, sechestru judiciar la Tribunalul Constanța! (MINUTĂ)

 
 
  • Asociații Nordis Management SRL sunt, potrivit Termene.ro, Vladimir Răzvan Ciorbă și Mapp Development SRL, fiecare cu câte 46 % și Mihai Alexandru, cu 8%. Administrator este Gheorghe Emanuel Poştoacă
  • Vladimir Răzvan Ciorbă este căsătorit Laura Ciorbă-Vicol, deputat PSD, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților
  • Pentru anul 2022, Nordis Management a raportat, cu 77 de angajați, o cifră de afaceri netă de 76.938.566 de lei și un profit net de 476.539 de lei.
 
 
 
Tribunalul Constanța, primă decizie în dosarul cu numărul unic 6536/118/2023, cu obiect „sechestru judiciar“, cauză în care Popescu Octav Claudiu are calitatea de reclamant iar Nordis Management SRL, cu sediul în București, este pârât.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, Tribunalul Constanța a admis cererea și a dispus „instituirea sechestrului judiciar în favoarea reclamantului“.
 
În continuare, instanța a încredinţat „paza bunului sechestrat către reclamant, în calitate de administrator-sechestru“.
 
„Dispune înscrierea sechestrului judiciar în cartea funciară a imobilului şi comunicarea hotărârii către OCPI Constanţa. Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Apelul se depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, azi 25.10.2023“, se mai arată în hotărârea tribunalului.
 
Așa cum se menționează și în hotărârea tribunalului, decizia magistraților nu este una definitivă.
 

MINUTĂ
 
Tribunalul Constanţa


Dosar 6536/118/2023
Obiect:        sechestru judiciar
Părţi - Popescu Octav Claudiu - reclamant

Nordis Management SRL cu sediul procesual ales la AV Pustin Ştefan Alexandru - pârât
 
25.10.2023 - Admite cererea. Dispune instituirea sechestrului judiciar în favoarea reclamantului. Încredinţează paza bunului sechestrat către reclamant, în calitate de administrator-sechestru. Dispune înscrierea sechestrului judiciar în cartea funciară a imobilului şi comunicarea hotărârii către OCPI Constanţa. Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Apelul se depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, azi 25.10.2023. Document: Hotarâre  1114/2023  25.10.2023

 
Facem precizarea că am încercat să obținem un punct de vedere de la oficialii Nordis Management SRL, cu privire la acest dosar, sens în care am apelat două numele de telefon puse la dispoziție de platforma Termene.ro, însă demersul nostru nu a fost posibil.
 
În cazul în care oficialii Nordis Management SRL ne vor transmite un punct de vedere, acesta va fi publicat în cel mai scurt timp.
 
Nordis Management SRL „obligată“ la „finalizarea, recepţionarea şi intabularea“ unui apartament
 
Recent, într-un alt dosar, Curtea de Apel Constanța a menținut decizia Tribunalului Constanța, în dosarul 5755/212/2022 în care compania Nordis Management SRL a fost a fost „obligată“ la „finalizarea, recepţionarea şi intabularea“ unui apartament.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, Curtea de Apel Constanța a menținut decizia Tribunalului Constanța, nr. 37/2023, din 17.01.2023, prin care a fost admisă în parte cererea formulată de către reclamantă - Lungar Maria Cristina – și a obligat compania Nordis Management SRL la „finalizarea, recepţionarea şi intabularea apartamentului Studio – Mallorca nr. (...), în suprafaţă totală de aproximativ 34,5 mp, inclusiv terasă în suprafaţă de 6,5 mp, ce trebuie să fie amplasat la etajul (...) imobilului edificat asupra Lotului 5 situat în localitatea Năvodari, Trup Mamaia Nord – DC 86, lot 1/2/1 pe terenul înscris în CF nr. 117782 UAT Năvodari cu numărul cadastral 117782 conform proiectului imobiliar ,,Nordis Residence – Mamaia Beach”, jud. Constanţa“.
 
Compania Nordis Management SRL a mai fost obligată „la plata sumei de 849 euro (de la data punerii în întârziere), în lei la cursul BNR din data plăţii, cu titlu de beneficiu nerealizat“, se mai arată în decizia tribunalului.
 
Cerere de insolvență
 
De altfel, zilele trecute, judecătorii de la Tribunalul București s-au pronunțat luni, 16 octombrie 2023, în dosarul în care se cere intrarea în insolvență a companiei Nordis Management SRL!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, Tribunalul București a luat act de renunţarea la judecarea cererilor de deschidere a procedurii insolvenţei formulate de către o parte dintre creditori împotriva Nordis Management SRL.
 
În continuare, magistrații din București au disjuns cererile de deschidere a procedurii insolvenţei formulate de alți creditori împotriva debitoarei Nordis Management SRL, precum şi o cererea de intervenţie şi au dispus formarea unui dosar nou, în care a acordat termen la data de 08.01.2024.
 
Oficial!
 

Solutia pe scurt: Ia act de renunţarea la judecarea cererilor de deschidere a procedurii insolvenţei formulate de creditorii Tincu Adrian Dragoş, G&Co Euro Spedition Top SRL, Rădoi Marian, Rădoi Filofteia Nicoleta, Mary Plast Comp SRL, Matache – Ghilencea Maria-Denisa-Alexandra, Ghilencea Ion, Mogaru-Ghilencea Ionela-Alina, Ghilencea Maria, Cârstocea Andrei Mădălin, Guran Andra-Laura-Ioana, Zaldo Management SRL, Daclim Hvac SRL, Diafarm SRL împotriva debitoarei Nordis Management SRL.
 
Respinge, ca inadmisibile, cererile de înscriere la masa credală a debitoarei Nordis Management SRL formulate de creditorii Bumbea Antoneta şi Bumbea Cristian.
 
Respinge, ca rămasă fără obiect, cererea de deschidere a procedurii insolvenţei formulata de creditorul Ziridava Residence SRL.
 
Respinge, ca rămase fără obiect, contestaţiile formulate de Nordis Management SRL împotriva cererilor de deschidere a procedurii insolvenţei formulate de creditorii Tincu Adrian Dragoş, G&Co Euro Spedition Top Srl, Rădoi Marian, Rădoi Filofteia Nicoleta, Mary Plast Comp Srl, Matache – Ghilencea Maria-Denisa-Alexandra, Ghilencea Ion, Mogaru-Ghilencea Ionela-Alina, Ghilencea Maria, Cârstocea Andrei Mădălin, Guran Andra-Laura-Ioana, Zaldo Management Srl, Daclim Hvac Srl, Diafarm SRL.
 
Disjunge cererile de deschidere a procedurii insolvenţei formulate de creditorii Stancu Florin Şi Stancu Adriana, Ştefan Ioan Narcis şi Stefan Maria Denisa, Matei Maria – Alexandra, Frâncu Cătălin şi Frâncu Georgeta Cornelia împotriva debitoarei Nordis Management SRL, precum şi cererea de intervenţie formulată de Bărbuţ Cristi Marian şi dispune formarea unui dosar nou având părţile antemenţionate, în care acordă termen la data de 08.01.2024, ora 10 citarea părţilor, creditorii Stancu Adriana si Stefan Maria Denisa cu menţiunea de a depune la dosar cererea de renunţare la judecată semnată personal sau prin mandatar cu procură specială, iar Bărbuţ Cristi Marian cu menţiunea de a preciza dacă cererea formulată la data de 03.10.2023 este o cerere de intervenţie principală sau o cerere de intervenţie accesorie şi care este obiectul acesteia.
 
Ia act că au formulat cerere de renunţare la calea de atac creditorii Tincu Adrian Dragoş, G&Co Euro Spedition Top Srl, Rădoi Marian, Rădoi Filofteia Nicoleta, Mary Plast Comp Srl, Matache – Ghilencea Maria-Denisa-Alexandra, Ghilencea Ion, Mogaru-Ghilencea Ionela-Alina, Ghilencea Maria, Cârstocea Andrei Mădălin, Guran Andra-Laura-Ioana.
 
Cu drept de a formula apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VII-a Civilă.
 
Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 16.10.2023.

 
Asociații Nordis Management SRL
 
Asociații Nordis Management SRL sunt Vladimir Răzvan Ciorbă și Mapp Development SRL, fiecare cu câte 46 % și Mihai Alexandru, cu 8%.
 
Administrator este Gheorghe Emanuel Poştoacă.
 
Vladimir Răzvan Ciorbă este căsătorit Laura Ciorbă-Vicol, deputat PSD, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților.
 
Pentru anul 2022, Nordis Management a raportat, cu 77 de angajați, o cifră de afaceri netă de 76.938.566 de lei și un profit net de 476.539 de lei.
 
Mai multe despre acționariatul Nordis Management SRL poti fi citite accesând link-ul de mai jos
 
S-a cerut insolvența Nordis Management SRL! Iată decizia judecătorilor

 
Decizie definitivă în instanţă în dosarul în care Nordis Management a fost „obligată“ la „finalizarea, recepţionarea şi intabularea“ unui apartament.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și  
 
Justiție Constanța
Euro Vial Residence a făcut apel în procesul deschis împotriva Nordis Management SRL
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nordis Management SRL, la un pas să rămână fără un apartament din complexul situat în Mamaia Sat, județul Constanța (DOCUMENT)

06 Feb 2024 1191

Nordis Management, răspuns negativ de la Curtea de Apel Constanța pentru ridicarea sechestrului judiciar (MINUTA)

30 Nov 2023 1186

Nordis Management a contestat sechestrul judiciar, la Curtea de Apel Constanța! (MINUTĂ)

05 Nov 2023 1079

Justiție Constanța Euro Vial Residence a făcut apel în procesul deschis împotriva Nordis Management SRL

24 Oct 2023 2424

S-a cerut insolvența Nordis Management SRL! Iată decizia judecătorilor

16 Oct 2023 5555

Judecătorii anunță azi dacă Nordis Management SRL intră sau nu în insolvență! Numărul creditorilor a crescut la 24

15 Oct 2023 1805

Nordis Management SRL ar putea intra în insolvență! Tribunalul București a rămas în pronunțare

09 Oct 2023 1532

Peste 20 de creditori Zi decisivă pentru Nordis Management SRL! Tribunalul București analizează cererea de intrare în insolvență!

08 Oct 2023 6373

Nordis Management SRL, un nou dosar la Tribunalul Constanța!

26 Sep 2023 1785

Decizie definitivă în instanţă în dosarul în care Nordis Management a fost „obligată“ la „finalizarea, recepţionarea şi intabularea“ unui apartament.

17 Sep 2023 6891

Nordis Management, „obligată“ de Tribunalul Constanța la „finalizarea, recepţionarea şi intabularea“ unui apartament. Dosarul, în apel

31 Aug 2023 5614

Se cere insolvența Nordis Management SRL! Judecătorii au stabilit primul termen

18 Aug 2023 13749

Cu ce procese închide anul compania Nordis Management SRL, din Bucureşti

31 Dec 2022 6237

Nordis Management SRL pierde un nou proces în fața Euro Vial Residence SRL. Despre ce este vorba

29 Dec 2022 16808

Nordis Management SRL a chemat în instanță firma Euro Vial Residence. Ce au de împărțit

02 Feb 2022 3867