Ofițer MAPN în rezervă, judecat la Constanța pentru viol! Când se va da sentința definitivă

  • Inculpatul s-a deplasat, spun procurorii, la o sală de pariuri din Pecineaga, unde fosta sa prietena lucra.
  • Aici, conform magistraților, profitând de împrejurarea că în incinta sălii nu se aflau clienți, inculpatul ar fi obligat-o pe tânără să consume 150 ml coniac, după care a forțat-o să se deplaseze la toaletă unde, prin constrângere fizică (lovituri aplicate cu pumnii și cu telefonul mobil la nivelul capului), a determinat-o să întrețină relații sexuale orale, timp în care a fotografiat-o cu telefonul luat de la victimă, fotografiile fiind ulterior trimise unor cunoscuți ai persoanei vătămate.
  • Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.


Un ofițer MAPN în rezervă este judecat la Constanța pentru că și-ar fi violat fosta iubită!


Cazul se află pe rolul Curții de Apel Constanța, instanță care va lua o decizie definitivă în acest dosar aproape de finele viitoare.


Inculpatul (Daniel V.) este acuzat de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.


Cauza a fost soluționată în primă instanță de Judecătoria Mangalia prin condamnarea fostului militar la cinci ani și șase luni de închisoare.


Totodată, prin decizia de condamnare, instanța a admis în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă și l-a obligat pe inculpat la plata către aceasta a daunelor morale în cuantum de 50.000 de lei.


Decizia a magistraților din Mangalia a fost contestată la Curtea de Apel Constanța.


Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia s-a reţinut că, la data de 07.02.2018, organele de poliție au fost sesizate cu privire la faptul că în aceeași zi, în jurul orei 12.00, inculpatul s-a deplasat la o sală de pariuri din Pecineaga, unde fosta sa prietena lucra.

Aici, spun anchetatorii, profitând de împrejurarea că în incinta sălii nu se aflau clienți, inculpatul ar fi obligat-o pe tânără să consume 150 ml coniac, după care a forțat-o să se deplaseze la toaletă unde, prin constrângere fizică (lovituri aplicate cu pumnii și cu telefonul mobil la nivelul capului), a determinat-o să întrețină relații sexuale orale, timp în care a fotografiat-o cu telefonul luat de la victimă, fotografiile fiind ulterior trimise unor cunoscuți ai persoanei vătămate.


Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

Sursă: portal instanțe de judecată și rejust.ro


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Zeci de ani de închisoare
Condamnare pentru constănțeanul acuzat că a răpit și violat două minore din Brașov!


UPDATE
Suspiciuni de viol la tabăra de vară a AUR organizată la Neptun-Olimp. Victima, o tânără de 17 ani (GALERIE FOTO+VIDEO)



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Justiție Constanța Ofițer MApN în rezervă, condamnat definitiv pentru viol!

22 Nov 2023 1300

Caz șocant la Pecineaga! Cazul ofițerului MApN în rezervă, condamnat pentru viol, amânat pentru luna iunie

08 Apr 2023 1815

Constanța. Ofițer MApN în rezervă, condamnat pentru viol!

10 Mar 2023 2979

Acuzații de viol la Palatul Elysee din Franța. Victimă ar fi o femeie, cadru militar

12 Nov 2021 1198

Cei patru tineri din Olt suspectaţi de viol au fost arestaţi

06 Aug 2015 1711