Omul „paiangăn“, condamnat la Constanța! S-a urcat pe stâlp și a rupt o cameră de supraveghere video stradală

 
 
  • Inculpatul a escaladat un suport al unui stâlp de electricitate din apropierea Căminului cultural, unde, prin lovirea cu palma, a rupt din suport o cameră de supraveghere video stradală, ce aparține Primăriei Orașului Murfatlar
 
Procurorii din Constanța au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, din Murfatlar, acuzat că a distrus o cameră de supraveghere video stradală.
 
În fapt, s-a reţinut că, la data de 15.09.2022, în jurul orei 23:00, în timp ce se afla în Murfatlar, inculpatul a escaladat un suport al unui stâlp de electricitate din apropierea Căminului cultural, unde, prin lovirea cu palma, a rupt din suport o cameră de supraveghere video stradală, ce aparține Primăriei Orașului Murfatlar, provocându-i căderea la sol și distrugerea, cauzând un prejudiciu persoanei vătămate în cuantum de 2.000 lei.
 
În primă instanță, inculpatul a fost condamnat, fără antecedente penale, la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 3.600 lei, stabilită prin înmulţirea unui număr de 120 de zile-amendă cu suma corespunzătoare zilei-amendă stabilită de instanţă la 30 lei, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.
 
Magistrații au atras atenţia inculpatului asupra faptului că sustragerea cu rea-credinţă de la executarea pedepsei amenzii penale conduce la înlocuirea numărului de zile-amendă neexecutate cu un număr corespunzător de zile închisoare.
 
Magistrații au admis acțiunea civilă exercitată de partea civilă Primăria Orașului Murfatlar și l-a obligat pe inculpat la plata către partea civilă a sumei de 2.000 lei, cu titlu de daune materiale.
 
Decizia nu este una definitivă!
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Zeci de percheziții DIICOT! Mascații au găsit ceasuri de lux, bani și arme albe
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cel mai bun negociator!

17 Feb 2016 4019