Paradis Com Tur SRL pierde procesul cu Primăria Mangalia! Decizia judecătorilor

Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: PexelsPe rolul Tribunalului Constanța, s-a aflat în atenția judecătorilor dosarul 6086/118/2023, pe fond, unde pârâți sunt Municipiul Mangalia, prin primar, și Primarul Municipiului Mangalia.
 
Reclamant este Paradis Com Tur SRL, iar obiectul dosarului în cauză este obligare emitere act administrativ autorizaţie nr 70/04.03.2005.
 
Pe 27 februarie 2024, instanța a decis să dea următoarea soluție pe scurt: „Respinge cererea ca rămasă fără obiect. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instantei, astazi, 27.02.2024”.
 
 
Despre SC Paradis Com Tur SRL

 
Conform termene.ro, SC Paradis Com Tur SRL a fost înființat în anul 2002, având sediul social în Mangalia, strada Teofil Sauciuc Săveanu, nr. 7 și se ocupă de „Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun”. Potrivit datelor furnizate de site, asociați sunt Petcu Iuliana și Petcu Maria, cea din urmă fiind și administrator.

 
La sfârșitul anului 2022, SC Paradis Com Tur SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 24.865 lei, cu o pierdere de -100.322 lei, la niciun angajat.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 
SC Paradis Com Tur SRL dă în judecată primarul Mangaliei. Iată soluția pe scurt oferită de Tribunalul Constanței

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

SC Paradis Com Tur SRL dă în judecată primarul Mangaliei. Iată soluția pe scurt oferită de Tribunalul Constanței

15 Feb 2024 687