Parohia Sfânta Mare Mucenică Ecaterina a pierdut procesul cu Primarul Municipiului Constanța

  • În dosarul cu indicativul 28665/212/2022, Parohia Sfânta Mare Mucenică Ecaterina a contestat amenda primită prin procesul-verbal de sancționare din 6 octombrie 2022.
Tribunalul Constanța a respins astăzi, 15 noiembrie 2023, apelul declarat de Parohia Sfânta Mare Mucenică Ecaterina în procesul vizând amenda primită de biserică de la Poliția Locală Constanța.
 
Judecătorii Secției de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului au apreciat ca nefondat apelul declarat de biserică împotriva primei decizii nefavorabile, de la Judecătoria Constanța, și l-au respins ca atare.
 
În dosarul cu indicativul 28665/212/2022, Parohia Sfânta Mare Mucenică Ecaterina a contestat amenda primită prin procesul-verbal de sancționare din 6 octombrie 2022.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, în primă instanță, Judecătoria Constanța a respins ca nefondată plângerea contravențională, dar decizia a fost atacată în apel, la Tribunal, de către Parohia Sfânta Mare Mucenică Ecaterina.
 
Astăzi, apelul a fost respins, decizia Tribunalului fiind definitivă.
 
Amintim, în vara anului trecut, în dimineața de 28 august 2022, lăcașul de cult a fost cuprins de un incendiu, mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobogea fiind trimise la fața locului.
 
În incendiu a fost mistuit paraclisul din lemn, aflat lângă biserica în construcție și unde se țineau slujbele până la finaliarea construcției sfântului lăcaș.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
Poliția Locală Constanța a amendat biserica de la Tomis Plus, distrusă de un incendiu. Două dosare pe masa judecătorilor (FOTO)
 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Parohie din Constanța, în proces cu primarul, azi, la Tribunal

15 Nov 2023 829

Parohia Sfânta Mare Mucenică Ecaterina declară apel în procesul cu Primarul Municipiului Constanța. Când se judecă procesul

18 Jul 2023 923

De ce a amendat Poliția Locală Constanța Parohia Sfânta Ecaterina (MOTIVARE)

20 Mar 2023 2923

Proces între Parohia Sfânta Mare Mucenică Ecaterina și Primarul Municipiului Constanța. Cine a câștigat

11 Feb 2023 1584

Judecătoria Constanța, verdict în așteptare pentru biserica distrusă de incendiu, vara trecută

28 Jan 2023 1244

Poliția Locală Constanța a amendat biserica de la Tomis Plus, distrusă de un incendiu. Două dosare pe masa judecătorilor (FOTO)

24 Jan 2023 1627