Percheziții DNA Limanu Procurorii anticorupție, descinderi la primăria lui Daniel Gheorghe Georgescu

Percheziții DNA la Primăria Limanu, foto cu rol ilustrativ
  • Percheziții DNA la Primăria Limanu, condusă de edilul Daniel Gheorghe Georgescu!
Percheziții DNA la Primăria Limanu, condusă de edilul Daniel Gheorghe Georgescu, au declarat surse judiciare pentru ZIUA de Constanța!

Procurorii anticorupție, alături de ofițieri ai poliției judiciare au descins marți, 8 august 2023, la Primăria Comunei Limanu, din județul Constanța, de unde au ridicat mai multe înscrisuri și au stat de vorbă cu primarul, dar și cu vicele Mihai Feodorof.
 
Aceleași surse judiciare au mai explicat că este vorba despre un dosar instrumentat de către DNA – Structura Centrală, ancheta aflându-se în derulare.
 
Până la acest moment, nu au fost puse persoane sub acuzare și nici nu s-a demarat urmărirea penală, informează sursele menționate.
 
Așa cum arătam în ediția anterioară, primarul Daniel Gheorghe Georgescu a confirmat, pentru ZIUA de Constanța, acțiunea anchetatorilor la primărie.
 
Cu acea ocazie, primarul a confirmat că au fost vizitați de anchetatori, în principiu pentru a pune la dispoziție documente legate de mai multe societăți implicate într-un dosar din anul 2022, firme care sunt implicate în organizarea de festivaluri rock în sudul litoralului. Edilul a precizat că nu au existat finanțări ale primăriei pentru acele societăți.
 
Totodată, edilul a mai punctat că au cerut și documente legate de firma de salvamari (n.red., Lifeguard Litoral SRL). Anchetatorii au stat în Primăria Limanu de la prima oră până în jurul orei 14.00, iar vizat de vizită a fost edilul Daniel Gheorghe Georgescu.
 
Ancheta este în desfășurare și, potrivit legislației, are un caracter secret.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
UPDATE - Dosarul ar fi instrumentat de DNA
Acțiune la Primăria Limanu! Anchetatorii au ridicat documente

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Percheziții DNA Limanu Primarul Daniel Gheorghe Georgescu și vicele Mihai Feodorof, avere și interese. Contractele cu Lifeguard Litoral SRL (DOCUMENTE)

09 Aug 2023 3595

UPDATE - Dosarul ar fi instrumentat de DNA Acțiune la Primăria Limanu! Anchetatorii au ridicat documente

08 Aug 2023 2889