Președinte nou propus în Tribunalul Tulcea. Tatăl său este avocat în Baroul Constanța

  • Judecătorul Daniel Nicola-Gheorghiu, a fost propus președinte al Secției Penale a Tribunalului Tulcea.
  • Magistratul este fiul avocatului Ionel Nicola, din cadrul Baroului Constanța.
  • La alegerile locale din 2020, judecătorul Daniel Nicola-Gheorghiu a fost președintele Biroului Electoral Județean Tulcea.
Judecătorul Daniel Nicola-Gheorghiu a fost propus președinte al Secției Penale a Tribunalului Tulcea, arondat Curții de Apel Constanța!
 
Magistratul își desfășoară activitatea în cadrul Tribunalul Tulcea, însă are gradul profesional de judecător de curte de apel.
 
Propunerea privind delegarea sa în funcția de președinte al Secției Penale a instanței a fost înaintată Consiliului Superior al Magistraturii, care urmează să o analizeze în cadrul ședinței Secției pentru Judecători de joi, 15 iunie 2023.
 
Potrivit datelor oficiale, judecătorul Daniel Nicola-Gheorghiu este fiul avocatului Ionel Nicola, din cadrul Baroului Constanța, avocat cu o experiență de 24 de ani.
 
De asemenea, judecătorul Daniel Nicola Gheorghiu a fost președintele Biroului Electoral Județean Tulcea la alegerile locale din toamna anului 2020.
 
Dacă propunerea va fi admisă, magistratul Daniel Nicola-Gheorghiu va fi delegat președinte al Secției Penale a Tribunalului Tulcea până la ocuparea funcției, prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Amintim, la începutul lunii iunie 2023, Secția pentru Judecători a aprobat cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, a magistratului Cătălin Marian Matei, președintele Secției Penale a Tribunalului Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
Președintele Secției Penale a Tribunalului Tulcea, arondat Curții de Apel Constanța, cu cererea de pensionare aprobată
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial Daniel Nicola-Gheorghiu rămâne președinte în Tribunalul Tulcea

20 Dec 2023 929

Daniel Nicola-Gheorghiu, propus șef în continuare în Tribunalul Tulcea

17 Dec 2023 938

Fiul unui avocat din Constanța, președinte în Tribunalul Tulcea

16 Jun 2023 3119

Prejudiciul este imens! Unul dintre cei mai mari jucători de pe piața preparatelor din carne, proces important la Constanța (document)

02 Nov 2021 4606