Procesul dintre Adrian Horațiu Wyhnalek și Primarul Municipiului Constanța, pe rolul Curții de Apel Constanța

Pe rolul Curții de Apel Constanța a fost înregistrat dosarul 7813/118/2022 ce are ca obiect „anulare act administrativ“.  Dosarul a fost înregistrat la data de 27 septembrie 2023 pe Secția de Contencios Administrativ și fiscal, fiind în stadiul de recurs.
 
Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, părți în dosar sunt Wyhnalek Adrian Horațiu în calitate de intimat reclamant și Primarul Municipiului Constanța în calitate de recurent pârât.
 
Recursul a fost declarat de primarul municipiului Constanța la data de 21 septembrie 2023, iar momentan nu a fost stabilită data următoarei ședințe de judecată. 

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată în același dosar, magistrații de la Tribunalul Constanța au admis cererea de anulare a actului administrator la data de 31 mai 2023.

Solutia pe scurt: Respinge ca nefondată excepţia inadmisibilităţii, invocată de pârâtul Primarul Municipiului Constanţa. Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Wyhnalek Adrian Horaţiu în contradictoriu cu pârâtul Primarul Municipiului Constanţa. Anulează Dispoziţia nr. 3210/28.09.2022, emisă de Primarul Municipiului Constanţa. Obligă pârâtul la plata sumei de 180 de lei către reclamant cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Constanţa – Secţia de contencios administrativ şi fiscal. Pronunţată la data de 31.05.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Procesul dintre Iancu și Mirela Cușu și primarul municipiului Constanța, pe rolul Curții de Apel Constanța

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.