Procesul dintre Iancu și Mirela Cușu și primarul municipiului Constanța, pe rolul Curții de Apel Constanța

Pe rolul Curții de Apel Constanța a fost înregistrat dosarul 153/118/2023 ce are ca obiect „obligația de a face“.  Dosarul a fost înregistrat la data de 26 septembrie 2023 pe Secția de Contencios Administrativ, fiind în stadiul de recurs.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, părți în dosar sunt Iancu Cușu și Mirela Cușu, în calitate de intimat reclamant și Primarul Municipiului Constanța și Secretarul General al Municipiului Constanța în calitate de recurent pârât.

Recursul a fost declarat de primarul municipiului Constanța șți secretarul general al municipiului Constanța la data de 21 septembrie 2023, iar momentan nu a fost stabilită data următoarei ședințe de judecată.  

În același dosar, magistrații de la Tribunalul Constanța au admis la data de 25.04.2023 cererea de chemare în judecată.

„Obligă pârâţii la soluţionarea cererilor reclamantei înregistrate sub nr. 135892/30.06.2022 şi nr. 198093/20.09.2022. Ia act de împrejurarea că reclamanta a solicitat acordarea pe cale separată a cheltuielilor de judecată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată astăzi, 25.04.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei“ - se mai arată în decizia instanței. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Citește și:

Primăria Constanța îi cheamă în instanță pe Mirela și Iancu Cușu. Este vizat terenul aferent construcției Restaurant Nord 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.