DIICOT Procurorii Elena Carmen Vălimăreanu și Camelia Maria Stoina, eliberați din funcţie, prin pensionare



Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a Elenei Carmen Vălimăreanu, procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul teritorial Vâlcea.
 
De asemenea, tot Secţia pentru procurori din CSM a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a Cameliei Maria Stoina, procuror șef al Serviciului de cooperare, reprezentare și asistență internațională din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
CSM, decizie importantă în cazul procurorului Mircea Adrian, șeful Serviciului privind infracţiunile de corupţie săvârşite de militari din DNA
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.