Procurorul Cotoară Valentin, delegat șef al Serviciului informații clasificate din DIICOT! Averea și interesele (DOCUMENTE)

 
 
 
 
  • CSM analizează propunerea de delegare în funcția de procuror șef al Serviciului informații clasificate din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a lui Cotoară Valentin, procuror în cadrul acestei structuri specializate.  
 
Secția pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii va analiza în ședința de marți, 23 aprilie 2024, delegarea mai multor procurori în funcții de conducere în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.
 
Printre propuneri se află și cea de delegare în funcția de procuror șef al Serviciului informații clasificate din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a lui Cotoară Valentin, procuror în cadrul acestei structuri specializate.
 
Conform declarației de avere, document completat la data de 30 mai 2023, magistratul deține, din 2003, o jumătate dintr-un teren intravilan, de 160 mp, amplasat în București, din 2017, tot o jumătate de teren intravilan, în suprafață de 500 mp, un teren intravilan, din 2022, în suprafață de 3395 mp, și, din 2022, o jumătate dintr-un alt teren intravilan, în Vaslui, în suprafață de 1800 mp.
 
În continuare, familia magistratului mai deține două case în București, dar și alte categorii de bunuri, în Suceava, trei automobile (VW Passat, Opel Corsa și VW Tiguan), active financiare în total de peste 22.000 de lei și 9 euro, datorii de 125.000 euro și 720.000 de lei. Asta în timp ce venitul salarial / indemnizație a fost de 276.787 de lei.
 
Potrivit declarației de interese completată la data de 30 mai 2023, procurorul a menționat că este acționar (cu 25 de părți sociale) în cadrul Lafarge Agregate Betoane SA Iași.
 
PRECIZĂRI
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Deţine terenuri cu procurorul Nicula
Cu ce se laudă magistratul Valentin Cotoară, noul şef din DIICOT (document)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.