Pus sub control judiciar după ce ar fi agresat şi tâlhărit doi minori

Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins, ca nefondată, contestaţia declarată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa împotriva încheierii de şedinţă pronunţate de Judecătoria Constanţa în dosarul lui Kalil Kanafani. Astfel, bărbatul a scăpat definitiv de arestul la domiciliu şi a fost pus sub control judiciar.
 
Pe durata măsurii controlului judiciar, Kalil Kanafani trebuie: „a) să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la secţia de poliţie în a cărei arie teritorială locuieşte, conform programului de supraveghere întocmit de organele de poliţie sau ori de câte ori este chemat“.
 
Totodată, mai are următoarele obligaţii: „a) să nu părăsească municipiul Constanţa decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; b) să nu se apropie de martorii din dosar, de persoanele vătămate şi să nu comunice cu aceste persoane direct sau indirect, pe nicio cale; c) să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă; d) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme“.
 
Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Amintim că individul, Kalil Kanafani, este suspectat că ar fi agresat şi ar fi tâlhărit doi minori, în timp ce se deplasau pe strada Dezrobirii.
 
Conform anchetatorilor, totul s-ar fi petrecut în data de 12 noiembrie 2015, în jurul orei 12.30, în timp ce persoana vătămată O.G.M., în vârstă de 15 ani, se afla în staţia de autobuz 102 de pe strada Dezrobirii, la intersecţie cu bulevardul I.C. Brătianu, pe sensul de mers către zona CET. Ea ar fi fost acostată de Kalil Kanafani, care i-ar fi sustras telefonul mobil, iar ulterior, fiind urmărit de către persoana vătămată, pentru păstrarea bunului furat, ar fi lovit-o şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, cauzându-i un prejudiciu în cuantum de 300 de lei.
 
În data de 6 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00, în timp ce persoana vătămată S. C., în vârstă de 13 ani, se deplasa pe strada Dezrobirii din municipiul Constanţa, în faţa blocului IS6, sc. D, ar fi fost acostată de inculpat care, prin întrebuinţarea de ameninţări, i-ar fi sustras un telefon mobil, iar ulterior ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.100 de lei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.