Răzbunare Scene șocante la Cobadin! O autospecială a Poliției, lovită cu o țeavă metalică




Un tânăr, de 19 ani, din Cobadin, jud. Constanţa, a fost încătușat după ce a lovit, cu o țeavă metalică pe care o avea asupra sa, ambele oglinzi laterale ale autospecialei inscripționată cu însemnele poliției, marca Dacia Duster, proprietatea MAI - IPJ Constanța.

Oficial de la procurori

La data de 23.11.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au formulat propunere privind luarea măsurii arestului preventiv, faţă de inculpatul B.N. în vârstă de 19 ani din com. Cobadin, jud. Constanţa, aflat în stare de reţinere, pentru comiterea infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 253, alin. (1) din Cod Penal.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că, în noaptea de 16.11.2023, în jurul orei 23:30, inculpatul B.N. s-a deplasat la sediul Postului de Poliţie Cobadin, unde distrus în totalitate, prin lovire cu o țeavă metalică pe care o avea asupra sa, ambele oglinzi laterale ale autospecialei inscripționată cu însemnele poliției, marca Dacia Duster cu numărul de înmatriculare MAI XXXXX, proprietatea MAI, IPJ Constanța, aflată în dotarea Postului de Poliție Cobadin, ce se afla parcată în parcarea exterioară special amenajată.

Activitatea infracţională s-a realizat în scop de răzbunare pentru faptul că, în data de 15.11.2023, inculpatul J.S.G., prieten cu inculpatul B.N., a fost arestat într-o cauză instrumentată de organele de urmărire penală din cadrul Postului de Poliţie Cobadin.

De asemenea, se reţine că infracţiunea din data de 16.11.2023 a fost săvârşită la o lună după punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului B.N., într-o cauză penală înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de furt în formă continuată (două acte materiale), faptă prev. și ped. 228 alin. 1 din Codul Penal cu aplic. art. 35 alin. 1 din Codul Penal.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.


PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

SURSE
DNA vrea ridicarea imunității pentru fostul premier Florin Cîțu, în dosarul vaccinurilor


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scene șocante la Topraisar! Un tânăr și-a lovit unchiul cu un cuțit în cap! Vârful lamei a rămas în osul cranian. Trimitere în judecată

20 Apr 2024 901

Scene șocante la Judecătoria Constanța! Înjurături ca la ușa cortului. Prima condamnare

30 Jun 2023 3052

Şocant! Un individ a intrat cu o bâtă şi un cuţit pe teren la meciul Speranţa Nisipari - CS Peştera!

26 Sep 2017 4181

Imagini cu puternic impact emoțional! Momentul detonării teroristului Brahim Abdeslam (video)

25 Apr 2016 3085