Romeo Rezeanu va depune plângeri penale împotriva consilierilor care au părăsit ieri şedinţa Consiliului Local

Romeo Rezeanu nu a putut fi reprimit în Consiliul Local Municipal Constanţa după ce consilierii PNL şi PMP au părăsit sala în cadrul şedinţei de ieri.

"Pentru că s-au comportat ca un grup infracţional organizat, obstrucţionând punerea în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti definitive...am să-i acţionez în justiţie, penal şi civil (pentru daune morale), pentru că aşa merită nişte infractori...", a spus Rezeanu.

Prin acest anunt, el anunţă că le va face plângeri penale consilierilor care au părăsit sala ieri la şedinţa CLM şi nu au validat reprimirea lui în Consiliul Local.

Citeşte şi: PNL spune că a sancţionat lipsa de decenţă a primarului Romeo Rezeanu nu a putut fi reprimit în Consiliul Local Municipal Constanţa

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Avere şi interese Liberalii Tulică şi Gavrilă se întorc în Consiliul Local Municipal Constanţa!

26 Mar 2019 3038

PNL spune că a sancţionat lipsa de decenţă a primarului Romeo Rezeanu nu a putut fi reprimit în Consiliul Local Municipal Constanţa

01 Nov 2017 2354

PNL a stabilit cine îi înlocuieşte pe Romeo Rezeanu şi Horia Căliminte în Consiliul Local Municipal Constanţa. Tulică şi Gavrilă aşteaptă validarea mandatelor! (galerie foto)

25 Jul 2017 6371

Propunerile PNL pentru Consiliul Local Municipal

26 Apr 2016 5202

Lista de consilieri locali Societatea civilă a dispărut de pe lista lui Chițac

23 Apr 2016 4224